Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. Of het nu draait om ons team, producten, positie in de markt of relaties met klanten, wij leggen de nadruk op ontwikkeling. We volgen alleen onze eigen regels, waardoor we de status quo veranderen. Die revolutionaire marketingstrategie wordt ingezet om uitzonderlijke resultaten na te streven. Kom te weten hoe onze aanpak jouw bedrijf transformeert.

e-book online marketing bureau Uitdam

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Als rebelse outsider zet schurq., het online marketingbureau nabij Uitdam, de wereld van marketing en sales op z’n kop. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Jouw behoeften staan centraal in onze aanpak, waarna we de doelgroep in kaart brengen en de nieuwste technologieën aanspreken om resultaten te behalen. Zo ziet die aanpak eruit:

  • Huidige klantenbestand onder de loep nemen
  • Identificeren van uitdagingen en pijnpunten van jouw doelgroep
  • De kanalen in kaart brengen waarop de doelgroep te bereiken is
  • Het opzetten van creatieve campagnes
  • Marketing- en salesautomatisatie
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, gericht op groei en vooral erg effectief.

Lees het manifest en komt te weten hoe je met schurq. een voorsprong neemt op de concurrentie.

Marketing en sales automatiseren

Als online marketingbureau bij Uitdam gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Schurq. blinkt namelijk vooral uit in het automatiseren van die digitale marketingflows. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Zo bouwen we data op en kunnen we gerichte campagnes voeren die leiden tot meer sales en winst. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. In het gedrag van je leads zien die tools automatisch kansen. Die worden aan de salesmanager doorgegeven als op te nemen taken. Met deze real-time info sta je telkens op het juiste moment in contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet meer te laat!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Uitdam
Online marketing bureau Uitdam beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Eén en al performance

Impact maken door rebelse marketing. Dat is wat schurq. doet. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. We zetten ieder kanaal in om optimale resultaten te behalen.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Onze machine zorgt voor de leads, jij voor het persoonlijke contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

De onconventionele strategie van schurq.

Bij het opmaken van een strategie plaats ons full-service marketingbureau in de buurt van Uitdam jouw behoeften centraal. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door verschillende systemen met elkaar te koppelen, creëren we een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Uitdam zetten we onze revolutionaire strategieën en technieken in om jouw bedrijf online te helpen groeien.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met schurq., het online marketingbureau nabij Uitdam.

Ga jij de uitdaging aan?