Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. Of het nu draait om ons team, producten, positie in de markt of relaties met klanten, wij leggen de nadruk op ontwikkeling. Hiervoor bepalen we de regels zelf en veranderen we de status quo. Die revolutionaire marketingstrategie wordt ingezet om buitengewone resultaten na te streven. Laat je verrassen door de transformatie van je bedrijf door onze aanpak.

e-book online marketing bureau Uithoorn

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Uithoorn gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingflows. Het automatiseren van die digitale marketingflows is namelijk de sterkte van schurq. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Zo bouwen we data op en kunnen we gerichte campagnes voeren die leiden tot meer sales en winst. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Dankzij deze real-time informatie sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Performance door ons online marketingbureau regio Uithoorn

Impact maken met rebelse marketing. Zo kan je de aanpak van schurq. omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. En dat werkt voor onze klanten. Performance is ons doel en we zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, social media, SEO of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal benut om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Uithoorn
Online marketing bureau Uithoorn beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Uithoorn dat jouw behoeften centraal stelt bij het opmaken van een strategie. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door verschillende systemen te koppelen onderscheiden we ons én krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Dit zorgt voor synergie tussen marketing en sales en een unieke aanpak voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven zorgen wij voor meer leads, bezoekers en verkopen. Met onze revolutionaire strategieën en technieken halen we als online marketingpartner regio Uithoorn alles uit de online groei van je bedrijf.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. leads komen binnen via onze machine, jij overtuigt ze met persoonlijk contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Maatwerk volgens eigen methode

In de marketing- en saleswereld is schurq. als online marketingbureau nabij Uithoorn de rebelse outsider. We zijn je concurrenten telkens te slim af, omdat we de dingen net een tikkeltje anders aanpakken dan andere bureaus. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. Die aanpak ziet er zo uit:

  • Analyse van bestaande klanten
  • Uitdagingen en pijnpunten vastleggen binnen de doelgroep
  • Kanalen waarop we de doelgroep willen bereiken in kaart brengen
  • Creatieve campagnes opzetten
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Jouw bedrijf succesvol maken? Dat doen we door als jouw marketing- en salespartner een strategie te ontwikkelen die werkt. Onze aanpak is anders dan anders, maar vooral effectief.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien? We leggen het je graag uit! Contacteer snel ons online marketingbureau regio Uithoorn.

Ga jij de uitdaging aan?