Schurq

Schurq. is de rebel in Velsen-Noord als het gaat om marketing en sales. Onze focus gaat uit naar ontwikkeling. Binnen ons team en onze producten, maar ook binnen onze positie in de markt of relaties met klanten. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten uitzonderlijke resultaten voorleggen. Ontdek de transformatie van jouw bedrijf met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Velsen-Noord

Marketing en sales automatiseren

We doen als online marketingbureau bij Velsen-Noord méér dan alleen marketingflows digitaliseren. Het automatiseren van die digitale marketingprocessen is namelijk de sterkte van schurq. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Om zicht te krijgen op de meest rendabele campagnes en optimalisatiemogelijkheden, spreken we onze geïntegreerde tools aan. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Dankzij deze real-time informatie sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

Ontdekken hoe je met schurq. een voorsprong neemt op je concurrenten? Lees het in ons manifest!

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van Velsen-Noord een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We creëren een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf door verschillende systemen met elkaar te koppelen. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Velsen-Noord met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Velsen-Noord
Online marketing bureau Velsen-Noord beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau nabij Velsen-Noord met focus op performance

Met rebelse marketing impact maken. Dat is de aanpak van schurq. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. Iets dat onze klanten heel wat oplevert. We zijn een en al performance en zetten op het juiste moment de juiste kanalen in. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Onze machine zorgt voor de leads, jij voor het persoonlijke contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de wereld van marketing en sales hangt schurq. als online marketingbureau nabij Velsen-Noord graag de rebel uit. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Bij onze aanpak staan jouw behoeften centraal. We richten ons daarna op de doelgroep en spreken de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Analyse van bestaande klanten
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Het creëren van campagnes met creatieve toets
  • Marketing- en salesprocessen automatiseren
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is dan wel anders, hij is ontzettend effectief.

Te weten komen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met schurq., het online marketingbureau nabij Velsen-Noord.

Ga jij de uitdaging aan?