Schurq

Schurq. is een rebel in Vijfhuizen op gebied van marketing en sales. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Die revolutionaire marketingstrategie wordt ingezet om buitengewone resultaten na te streven. Ontdek zelf hoe jouw bedrijf kan transformeren met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Vijfhuizen

Marketing en sales automatiseren

Als online marketingbureau bij Vijfhuizen gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Vooral in het automatiseren van die processen blinkt schurq. uit. We koppelen hiervoor systemen en analyseren het gedrag van bezoekers en leads. Daaruit halen we data, die we omzetten in acties. Dit is het vertrekpunt voor gerichte campagnes, die meer sales en dus winst opbrengen. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. De tools zien automatisch kansen op basis van het gedrag van jouw leads. Zo worden taken uitgezet voor je salesmanagers. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Performance door ons online marketingbureau regio Vijfhuizen

Rebelse marketing die impact maakt. Zo kan je de aanpak van schurq. in een notendop omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. En dat werkt voor onze klanten. Ons doel is performance. Daarvoor zetten we de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Vijfhuizen
Online marketing bureau Vijfhuizen beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van Vijfhuizen een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Je organisatie laten groeien doen we samen, door te analyseren wat goed gaat, beter kan en anders moet. Ons onderscheidend vermogen ligt in het koppelen van verschillende systemen, waardoor jouw bedrijf toegang krijgt tot een eigen marketing- en salesmachine. De synergie die zo tussen marketing en sales ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan. Met onze revolutionaire strategieën en technieken, helpen we jouw bedrijf online groeien als betrouwbare online marketingpartner regio Vijfhuizen.

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Met deze samenwerking ronden we jouw doelstellingen succesvol af.

Maatwerk volgens eigen methode

Als online marketingbureau nabij Vijfhuizen is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Onze aanpak vertrekt vanuit jouw behoeften. Daarna richten we ons op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Zo gaan we te werk:

  • Analyse van het bestaande klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten vastleggen binnen de doelgroep
  • Noteren op welke kanalen we de doelgroep willen bereiken
  • Creëren van creatieve campagnes
  • Automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • We optimaliseren campagnes en houden de resultaten bij via custom dashboarding

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is anders dan anders, maar vooral doeltreffend.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We leggen het je graag uit! Contacteer snel ons online marketingbureau regio Vijfhuizen.

Ga jij de uitdaging aan?