Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Vrouwenakker. Of het nu draait om ons team, producten, positie in de markt of relaties met klanten, wij leggen de nadruk op ontwikkeling. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten uitzonderlijke resultaten voorleggen. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau Vrouwenakker

De onconventionele strategie van schurq.

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van Vrouwenakker een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Samen kijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet om jouw organisatie te laten groeien. Door diverse systemen te koppelen, krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Deze aanpak zorgt voor synergie tussen marketing en sales, en is uniek voor elk bedrijf. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Vrouwenakker met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Een voorsprong nemen op de concurrentie? Download ons manifest!

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de wereld van marketing en sales hangt schurq. als online marketingbureau nabij Vrouwenakker graag de rebel uit. We pakken de dingen net een tikkeltje anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we je concurrenten telkens te slim af. Onze aanpak vertrekt vanuit jouw behoeften. Daarna richten we ons op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. We gaan op deze manier te werk:

  • Analyse van bestaande klanten
  • Aanwijzen van uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep
  • De doelgroep en kanalen waarop ze te bereiken zijn in kaart brengen
  • Creëren van creatieve campagnes
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding worden de resultaten weergegeven en optimaliseren we campagnes

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is onconventioneel, gericht op groei en vooral erg effectief.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Vrouwenakker
Online marketing bureau Vrouwenakker beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Vrouwenakker doen we meer dan alleen marketingflows digitaliseren. De sterkte van schurq. ligt namelijk in het automatiseren van die processen. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Zo lanceren we gerichte campagnes, die leiden dan weer tot meer sales en winst. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. De tools zien automatisch kansen op basis van het gedrag van jouw leads. Zo worden taken uitgezet voor je salesmanagers. Door deze real-time informatie pak je de telefoon nooit meer te vroeg op en ook zeker niet meer te laat!

Jij kent alles van jouw vakgebied en wij van het onze. Vertrouw dus op onze machine. Die zorgt voor leads, die jij daarna overtuigt met persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

Eén en al performance

Met rebelse marketing impact maken. Zo kan je de aanpak van schurq. in een notendop omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. En dat werkt voor onze klanten. Performance is ons doel en we zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, social media of websiteoptimalisatie. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Jouw bedrijf laten groeien? We leggen het je graag uit! Contacteer snel ons online marketingbureau regio Vrouwenakker.

Ga jij de uitdaging aan?