Schurq

Schurq. is een rebel in Warder op gebied van marketing en sales. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. We volgen alleen onze eigen regels, waardoor we de status quo veranderen. Die revolutionaire marketingstrategie wordt ingezet om buitengewone resultaten na te streven. Kom te weten hoe onze aanpak jouw bedrijf transformeert.

e-book online marketing bureau Warder

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Warder doen we meer dan alleen marketingflows digitaliseren. Het automatiseren van digitale marketingflows is waar we bij schurq. in uitmunten. We koppelen hiervoor systemen en analyseren het gedrag van bezoekers en leads. Daaruit halen we data, die we omzetten in acties. Zo bouwen we data op en kunnen we gerichte campagnes voeren die leiden tot meer sales en winst. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. Uit het gedrag van jouw leads halen die tools automatisch kansen, die als taken worden doorgegeven naar jouw salesmanagers. Dankzij deze real-time informatie sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Performance door ons online marketingbureau regio Warder

Rebelse marketing die impact maakt. Zo valt de aanpak van schurq. te omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. En dat werkt voor onze klanten. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. Advertising, social media, SEO of websiteoptimalisatie. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Warder
Online marketing bureau Warder beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk met een eigen aanpak

In de marketing- en saleswereld is schurq. als online marketingbureau nabij Warder de rebelse outsider. We zijn je concurrenten telkens te slim af, omdat we de dingen net een tikkeltje anders aanpakken dan andere bureaus. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Die aanpak gaat als volgt:

  • Analyse van bestaande klanten
  • Aanwijzen van uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Creëren van creatieve campagnes
  • Automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding worden de resultaten weergegeven en optimaliseren we campagnes

We richten ons als jouw marketing- en salespartner op het succes van jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, maar daarom ook juist zeer effectief.

Jij bent de specialist in jouw vakgebied, wij in dat van ons. Onze machine levert je de leads aan, die jij met persoonlijk contact kan overtuigen. Met deze samenwerking ronden we jouw doelstellingen succesvol af.

Online marketingbureau regio Warder met een onconventionele strategie

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Warder dat jouw behoeften centraal stelt bij het opmaken van een strategie. Samen laten we je organisatie groeien. Daarvoor kijken we naar wat goed gaat, beter kan en wat moet veranderen. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we diverse systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Er ontstaat zo synergie tussen marketing en sales. Die aanpak is voor elk bedrijf uniek, ongeacht de sector en grootte. Wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan, zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Warder helpen wij jouw bedrijf online te groeien met onze revolutionaire strategieën en technieken.

Te weten komen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Warder en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?