Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. Ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat gaat dan zowel over ons team en producten als onze positie in de markt of relaties met klanten. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Die revolutionaire marketingstrategie wordt ingezet om buitengewone resultaten na te streven. Kom te weten hoe onze aanpak jouw bedrijf transformeert.

e-book online marketing bureau Westknollendam

Eén en al performance

Rebelse marketing die impact maakt. Zo valt de aanpak van schurq. te omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes en dat levert onze klanten heel wat op. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Social media, advertising, SEO of websiteoptimalisatie. We maken van ieder kanaal gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Maatwerk met een eigen aanpak

Een online marketingbureau anbij Westknollendam met een rebels kantje? Dat is schurq. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Zo ziet die aanpak eruit:

  • Analyse van het actuele klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • Noteren op welke kanalen we de doelgroep willen bereiken
  • Het creëren van campagnes met creatieve toets
  • Automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is dan wel onconventioneel, maar zeker en vast effectief.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Westknollendam
Online marketing bureau Westknollendam beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van Westknollendam een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Je organisatie laten groeien doen we samen, door te analyseren wat goed gaat, beter kan en anders moet. We creëren een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf door diverse systemen met elkaar te koppelen. Deze aanpak zorgt voor synergie tussen marketing en sales, en is uniek voor elk bedrijf. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Als betrouwbare online marketingpartner regio Westknollendam willen we je bedrijf online laten groeien door in te zetten op onze revolutionaire strategieën en technieken.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Onze machine zorgt voor de leads, jij voor het persoonlijke contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Automatisatie van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Westknollendam gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Zo bouwen we data op en kunnen we gerichte campagnes lanceren die leiden tot meer sales en winst. Je ziet met onze geïntegreerde tools precies welke campagnes het meeste opleveren en waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. In het gedrag van je leads zien die tools automatisch kansen. Die worden aan de salesmanager doorgegeven als op te nemen taken. Door deze real-time informatie pak je de telefoon nooit meer te vroeg op en ook zeker niet meer te laat!

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Westknollendam en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?