Schurq

Schurq. is een rebel in Westzaan op gebied van marketing en sales. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. Hiervoor bepalen we de regels zelf en veranderen we de status quo. Samen met onze klanten streven wij naar uitzonderlijke resultaten, dankzij onze revolutionaire online marketingstrategie. Ontdek de transformatie van jouw bedrijf met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Westzaan

Maatwerk volgens eigen methode

In de wereld van marketing en sales hangt schurq. als online marketingbureau nabij Westzaan graag de rebel uit. Wij doen alles net iets anders dan andere bureaus om jouw concurrenten een stap voor te zijn. Onze aanpak begint altijd bij jouw behoeften, waarna we ons richten op de doelgroep en we de nieuwste technologieën gebruiken om resultaten te behalen. We gaan op deze manier te werk:

  • Analyse van het huidige klantenbestand
  • Het vastleggen van uitdagingen en pijnpunten in de doelgroep
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Het creëren van campagnes met creatieve toets
  • Marketing- en salesautomatisatie
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

Om jouw bedrijf succesvol te maken, ontwikkelen wij als marketing- en salespartner een strategie die werkt. Onze aanpak is dan wel anders, hij is ontzettend doeltreffend.

Ontdekken hoe je met schurq. een voorsprong neemt op je concurrenten? Lees het in ons manifest!

De onconventionele strategie van schurq.

Wanneer ons full-service online marketingbureau in de buurt van Westzaan een strategie opstelt, stellen we jouw behoeften centraal. Samen laten we je organisatie groeien. Daarvoor kijken we naar wat goed gaat, beter kan en wat moet veranderen. We creëren een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf door diverse systemen met elkaar te koppelen. Er ontstaat zo synergie tussen marketing en sales. Die aanpak is voor elk bedrijf uniek, ongeacht de sector en grootte. Wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan, zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Westzaan zetten we onze revolutionaire strategieën en technieken in om jouw bedrijf online te helpen groeien.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Westzaan
Online marketing bureau Westzaan beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Eén en al performance

Met rebelse marketing impact maken. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. SEO, advertising, websiteoptimalisatie of social media. We maken van ieder kanaal gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Jij bent specialist ter zake in jouw sector, wij in de onze. Vertrouw dus op onze machine. Die zorgt voor leads, die jij daarna overtuigt met persoonlijk contact. Zo werken we samen om je doelstellingen te behalen.

Marketing en sales automatiseren

We doen als online marketingbureau bij Westzaan méér dan alleen marketingflows digitaliseren. Vooral in het automatiseren van die processen blinkt schurq. uit. Hierbij analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we die data gaan omzetten in acties. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Met deze real-time info sta je telkens op het juiste moment in contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet meer te laat!

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en ontdek de kracht van ons online marketingbureau nabij Westzaan.

Ga jij de uitdaging aan?