Schurq

Schurq. is de rebel in Wilnis als het gaat om marketing en sales. De nadruk ligt op ontwikkeling, van ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. Hiervoor bepalen we de regels zelf en veranderen we de status quo. Die revolutionaire marketingstrategie wordt ingezet om uitzonderlijke resultaten na te streven. Kom te weten hoe onze aanpak jouw bedrijf transformeert.

e-book online marketing bureau Wilnis

Maatwerk met een eigen aanpak

Als online marketingbureau nabij Wilnis noemt schurq. zich de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Om jouw concurrenten een stap voor te zijn, doen wij alles net iets anders dan andere bureaus. Onze aanpak stellen we op door te vertrekken vanuit jouw behoeften. Daarna spitsen we ons toe op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. We gaan als volgt te werk:

  • Het bestaande klantenbestand analyseren
  • Aanwijzen van uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Het creëren van campagnes met creatieve toets
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om resultaten bij te houden en campagnes te optimaliseren

We richten ons als jouw marketing- en salespartner op het succes van jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is dan wel onconventioneel, maar zeker en vast effectief.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Performance door ons online marketingbureau regio Wilnis

Rebelse marketing met impact. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. Buiten de lijntjes kleuren doen we graag. En het levert onze klanten bovendien heel wat op. Performance staat voorop en we zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, social media, SEO of websiteoptimalisatie. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Wilnis
Online marketing bureau Wilnis beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau regio Wilnis met een onconventionele strategie

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Wilnis dat jouw behoeften centraal stelt bij het opmaken van een strategie. Je organisatie laten groeien doen we samen, door te analyseren wat goed gaat, beter kan en anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we diverse systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Dit zorgt voor synergie tussen marketing en sales en een unieke aanpak voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Met onze revolutionaire strategieën en technieken, helpen we jouw bedrijf online groeien als betrouwbare online marketingpartner regio Wilnis.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau in de buurt van Wilnis is het digitaliseren van marketingprocessen niet onze enige specialiteit. Het automatiseren van die digitale marketingprocessen is namelijk de sterkte van schurq. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Dat nemen we als basis voor gerichte campagnes, die meer sales en winst genereren. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. Er worden op basis van het gedrag van jouw leads automatisch kansen gezien en van daaruit taken uitgezet naar jouw salesmanager. Deze real-time info zorgt ervoor dat het oppakken van de telefoon nooit meer te vroeg en ook zeker niet te laat gebeurt!

Te weten komen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We hebben het er graag eens met je over, neem snel contact op met ons online marketingbureau in de regio van Wilnis.

Ga jij de uitdaging aan?