Schurq

Een echte rebel op vlak van marketing en sales? Dat is schurq. Of het nu draait om ons team, producten, positie in de markt of relaties met klanten, wij leggen de nadruk op ontwikkeling. Door onze eigen regels te bepalen, veranderen we de status quo. Dankzij onze revolutionaire marketingstrategie behalen we voor onze klanten buitengewone resultaten. Ontdek zelf hoe jouw bedrijf kan transformeren met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Wormerveer

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de marketing- en saleswereld is schurq. als online marketingbureau nabij Wormerveer de rebelse outsider. We zijn je concurrenten telkens te slim af, omdat we de dingen net een tikkeltje anders aanpakken dan andere bureaus. Bij onze aanpak staan jouw behoeften centraal. We richten ons daarna op de doelgroep en spreken de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Die aanpak gaat als volgt:

  • Analyse van bestaande klanten
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • Noteren op welke kanalen we de doelgroep willen bereiken
  • Creatieve campagnes creëren
  • Automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om resultaten bij te houden en campagnes te optimaliseren

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders, gericht op groei en vooral zeer effectief.

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van Wormerveer een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We onderscheiden ons door verschillende systemen te koppelen. Zo krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Hierdoor ontstaat er synergie tussen marketing en sales. Dat is voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte, een unieke aanpak. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan. Door onze revolutionaire strategieën en technieken in te zetten, helpen we als betrouwbare online marketingpartner regio Wormerveer je bedrijf groeien.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Wormerveer
Online marketing bureau Wormerveer beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau nabij Wormerveer met focus op performance

Impact maken met rebelse marketing. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. En dat werkt voor onze klanten. We zijn een en al performance en zetten op het juiste moment de juiste kanalen in. SEO, advertising, social media of websiteoptimalisatie. We zetten ieder kanaal in om optimale resultaten te behalen.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Wij zorgen voor de leads via onze machine, jij maakt ze klant met persoonlijk contact. Met die samenwerking behalen we jouw doelstellingen.

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Wormerveer doen we meer dan alleen marketingprocessen digitaliseren. Vooral in het automatiseren van die processen blinkt schurq. uit. Om data om te zetten in acties, automatiseren we marketing- en salesprocessen door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Om zicht te krijgen op de meest rendabele campagnes en optimalisatiemogelijkheden, spreken we onze geïntegreerde tools aan. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Door deze real-time info heb je op het juiste moment contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet te laat!

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Wormerveer en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?