Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Zandvoort. Of het nu om ons team, onze producten, de positie in de markt of relaties met klanten draait, wij zetten in op ontwikkeling. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Met deze revolutionaire marketingstrategie streven we naar uitzonderlijke resultaten, samen met onze klanten. Laat je verrassen door de transformatie van je bedrijf door onze aanpak.

e-book online marketing bureau Zandvoort

Online marketingbureau nabij Zandvoort met focus op performance

Impact maken door rebelse marketing. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes, wat onze klanten heel wat oplevert. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. We zetten ieder kanaal in om optimale resultaten te behalen.

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

De onconventionele strategie van schurq.

Wanneer ons full-service online marketingbureau in de buurt van Zandvoort een strategie opstelt, stellen we jouw behoeften centraal. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We creëren een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf door diverse systemen met elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat er synergie tussen marketing en sales. Dat is voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte, een unieke aanpak. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Door onze revolutionaire strategieën en technieken in te zetten, helpen we als betrouwbare online marketingpartner regio Zandvoort je bedrijf groeien.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Zandvoort
Online marketing bureau Zandvoort beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk volgens eigen methode

Een online marketingbureau anbij Zandvoort met een rebels kantje? Dat is schurq. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. Zo gaan we te werk:

  • Huidige klantenbestand onder de loep nemen
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

Om jouw bedrijf succesvol te maken, ontwikkelen wij als marketing- en salespartner een strategie die werkt. Onze aanpak is dan wel anders, hij is ontzettend effectief.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. leads komen binnen via onze machine, jij overtuigt ze met persoonlijk contact. Zo behalen we samen jouw doelstellingen.

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Zandvoort doen we meer dan alleen marketingflows digitaliseren. De sterkte van schurq. ligt namelijk in het automatiseren van die processen. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Dit gebruiken we om gerichte campagnes te lanceren, die meer sales en dus winst opleveren. Je ziet met onze geïntegreerde tools precies welke campagnes het meeste opleveren en waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. Op basis van het gedrag van jouw leads worden automatisch kansen gezien en taken uitgezet naar jouw salesmanagers. Door deze real-time info heb je op het juiste moment contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet te laat!

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? Contacteer ons online marketingbureau in de buurt van Zandvoort en ervaar zelf de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?