Schurq

Een echte rebel op vlak van marketing en sales? Dat is schurq. Onze focus gaat uit naar ontwikkeling. Binnen ons team en onze producten, maar ook binnen onze positie in de markt of relaties met klanten. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten buitengewone resultaten te behalen. Ervaar zelf hoe je bedrijf transformeert met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Zuidoostbeemster

Online marketingbureau regio Zuidoostbeemster met een onconventionele strategie

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van Zuidoostbeemster een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Je organisatie laten groeien doen we samen, door te analyseren wat goed gaat, beter kan en anders moet. Door diverse systemen te koppelen, krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven leveren onze inspanningen meer leads, bezoekers en verkopen op. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Zuidoostbeemster zetten we onze revolutionaire strategieën en technieken in om jouw bedrijf online te helpen groeien.

Lees het manifest en komt te weten hoe je met schurq. een voorsprong neemt op de concurrentie.

Maatwerk met een eigen aanpak

Als rebelse outsider zet schurq., het online marketingbureau nabij Zuidoostbeemster, de wereld van marketing en sales op z’n kop. Om jouw concurrenten een stap voor te zijn, doen wij alles net iets anders dan andere bureaus. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. We gaan op deze manier te werk:

  • Analyse van het huidige klantenbestand
  • Het vastleggen van uitdagingen en pijnpunten in de doelgroep
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Het creëren van campagnes met creatieve toets
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

We richten ons als jouw marketing- en salespartner op het succes van jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders dan anders, maar vooral effectief.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Zuidoostbeemster
Online marketing bureau Zuidoostbeemster beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau nabij Zuidoostbeemster met focus op performance

Impact maken door rebelse marketing. Zo valt de aanpak van schurq. te omschrijven. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. Performance is ons doel en we zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal benut om het gewenste resultaat te behalen.

In jouw vakgebied ben jij de specialist en wij in dat van ons. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau in de buurt van Zuidoostbeemster is het digitaliseren van marketingprocessen niet onze enige specialiteit. Waar schurq. vooral in uitblinkt, is die digitale marketingprocessen automatiseren. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Zo lanceren we gerichte campagnes, die leiden dan weer tot meer sales en winst. Je ziet met onze geïntegreerde tools precies welke campagnes het meeste opleveren en waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. Er worden op basis van het gedrag van jouw leads automatisch kansen gezien en van daaruit taken uitgezet naar jouw salesmanager. Door deze real-time info heb je op het juiste moment contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet te laat!

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact met ons op en ontdek de kracht van ons online marketingbureau nabij Zuidoostbeemster.

Ga jij de uitdaging aan?