Schurq

Relatief laag budget,
hoog resultaat!

SEA campagnes hoeven geen hoge kosten te hebben. Met slimme search-campagnes zorgen wij ervoor dat de meeste kliks tot conversies leiden. Zo garanderen wij dat jouw advertentiebudget altijd zorgvuldig wordt besteed.

Voordat de uiteindelijke conversie plaatsvindt, bevindt jouw doelgroep zich in de oriënterende fase. Of het nu gaat om de aanschaf van een product of het inkopen van een bepaalde dienst, de doelgroep zoekt, vergelijkt en maakt uiteindelijk een beslissing voor een aanbieder. SEA helpt jou in deze fase van de customer journey. Wanneer zij zoeken naar zoekwoorden gerelateerd aan jouw product of dienst, zal jij als eerste aanbieder verschijnen. Handig toch? Dit maakt SEA een onmisbaar onderdeel van jouw online marketing strategie.

Case

OK GAS:
Stijging van 137% in aanvragen
dankzij Search Enige Advertising!

Google Premier Partner

schurq is al jaren Google Premier Partner. Ieder jaar worden onze SEA specialisten gehercertificeerd zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zij zijn expert in alle onderdelen van Google Ads: Zoeken, Display, Mobiel, Video, Performance Max, Discovery, Remarketing en Shopping.

Zijn waar jouw doelgroep zich bevindt, dát is wat Online Advertising onmisbaar maakt.

De beste resultaten met jouw Search Engine Ads

Stop met het verspillen van jouw budget aan niet relevante leads. Wij werken samen met jou om het hoogst haalbare resultaat te halen. Door jouw budget zorgvuldig in te zetten en relevante bezoekers te begeleiden van klik naar conversie!

Samen jouw advertising strategie opzetten

Jij wilt toch ook boven in de zoekresultaten verschijnen?