Schurq

De schurq. methode is groot(s), maar kan ook in het klein!

Gefaseerd, klein starten met online marketing is mogelijk. Wij hebben de schurq. methode kleiner gemaakt zodat het voor iedereen toegankelijk is en blijft. schurq. ziet MKB en start-up ondernemingen te vaak vastlopen. Niet door hun ideeën, producten of diensten, maar door problemen met het creëren van zichtbaarheid en conversies onder de doelgroep. Met onze pakketten bieden wij marketing voor zakelijke dienstverlening. Zowel voor het MKB als start-ups op hun weg naar meer succes. Maar wat houden die marketing pakketten nou eigenlijk in? Met deze uniek samengestelde pakketten laten we jouw MKB of start-up onderneming kennismaken met onze schurq. methode.

Budget beperkt? Of weet je niet hoe je het beste jouw zakelijke doelgroep kunt bereiken? Geen probleem! We helpen je op weg en geven je advies binnen de budgetten die er beschikbaar zijn. Maximaal resultaat halen om samen verder te groeien.

bekijk hoe wij marketing voor zakelijke dienstverlening aanbieden

LinkedIn

LinkedIn is hét platform om in de zakelijke dienstverlening je zakelijke doelgroep te benaderen. Onze eigen geautomatiseerde Account based LinkedIn Automation (ABLA) strategie maakt het benaderen van de doelgroep via LinkedIn makkelijker dan ooit. Met onze ABLA strategie wordt er automatisch contact gelegd met jouw doelgroep. Het enige wat jij hoeft te doen is content aanleveren en de rest doen wij. Met LinkedIn advertising benaderen we de doelgroep in de eerste instantie via organische posts, tegelijkertijd bezoeken we de profielen van de doelgroep met als doel een connectie verzoek. Het LinkedIn pakket start vanaf 4 uur p/mnd excl opstart en bevat:

 • Account based LinkedIn automation
 • Inrichting Google Analytics
 • Data Rapportage via Looker (Datastudio)


 • Meer weten over onze ABLA strategie?

Google

schurq. is al jaren Google Premier Partner. Wij zijn experts in alle onderdelen van Google Ads. Op welke zoekwoorden wil jij gevonden worden? Wij helpen jou met een Google zoekwoorden lijst en zorgen dat jij op de juiste woorden gevonden wordt. Al deze onderdelen komen samen in ons Google starterspakket. Stop met het verspillen van jouw budget aan niet relevante leads. Wij werken samen met jou om het hoogst haalbare resultaat te halen. Door jouw budget zorgvuldig in te zetten en op relevante bezoekers te targetten. Van klik naar conversie! Het Google pakket start vanaf 2 uur p/mnd excl opstart en bevat:

 • Performance Max + Brand campagne
 • Inrichting Google Analytics
 • Data Rapportage via Looker (Datastudio)


 • Ontdek hoe wij te werk gaan in Google Ads!

Het combineren van lokale SEO met Google Ads
Facebook & Instagram

Met ons Facebook starterspakket bouwen wij jouw eigen Facebook Advertising Funnel. In deze funnel beginnen we met het creëren van zichtbaarheid onder jouw doelgroep. Vervolgens willen we de interesse wekken van de doelgroep die eerder betrokken was bij jouw advertenties. In de laatste fase van de funnel wil je verbinden, dit is de fase met het belangrijkste doel, namelijk: conversies! Het Facebook pakket start vanaf 3 uur p/mnd excl opstart en bevat:

 • Facebook Advertising Funnel
 • Inrichting Google Analytics
 • Data Rapportage via Looker (Datastudio)


 • Ontdek hoe wij jouw funnel kunnen bouwen!

Waarom jij moet kiezen voor de schurq. methode

een strategie bepalen aan het begin van een samenwerking kan ieder marketingbureau. Waar wij ons als schurq. onderscheiden is door systemen te koppelen waardoor jouw organisatie toegang krijgt tot een eigen marketing- en salesmachine. Een machine waarmee een synergie ontstaat tussen marketing en sales. Elkaar aanvullen en versterken. Dit is waar het om gaat.

Benieuwd welk starterspakket bij jouw onderneming past?