Schurq

Belangrijk nieuws: Google’s november 2023 core update is nu live!

|
Leestijd 2 minuten
Door Eline Tol

Google heeft zojuist zijn langverwachte november 2023 core update gelanceerd. Dit nieuws kan enorme gevolgen hebben voor websites en bedrijven wereldwijd. In dit artikel gaan we dieper in op wat deze update precies inhoudt, welke significante veranderingen kunnen optreden en bieden we concrete oplossingen voor mogelijke uitdagingen.

De impact op bedrijven en organisaties
De november 2023 core update markeert de vierde brede kernalgoritme-update van het jaar en zal ongetwijfeld de zoekresultaten aanzienlijk beïnvloeden. Opmerkelijk is dat Google heeft aangekondigd dat ze in de toekomst niet langer periodieke meldingen zal doen over verbeteringen aan het reviewsysteem. Dit betekent dat bedrijven voortdurend alert moeten zijn op hun zoekresultaten en gebruikersrecensies om hun online reputatie te behouden.

Oplossingen en adviezen
Hoewel Google geen specifieke herstelstappen heeft gedeeld voor de impact van deze core update, biedt het wel een reeks vragen die website-eigenaren kunnen overwegen. Het is van essentieel belang om te begrijpen dat Google regelmatig updates uitbrengt om zoekresultaten te verfijnen en is het niet altijd mogelijk om de specifieke invloed van een update op jouw website vast te stellen. Het is raadzaam om jouw analytische gegevens en ranglijsten nauwlettend in de gaten te houden gedurende de komende weken om eventuele wijzigingen te detecteren.

Hier een overzicht van de recentste kernupdates en onze ontdekkingen:

Lees Google Search Central voor de belangrijkste core updates van Google Search en jouw website.

Deel dit artikel via
Eline Tol
Eline Tol

Over deze schurq

Online Marketing Consultant

Lees ook