Schurq
Custom made marketing dashboard

Voor onze klanten kunnen wij een custom made marketing dashboard maken. Hierin staat informatie van (bijna) alle gekoppelde gegevensbronnen. Denk aan: Google Analytics, SharpSpring, Facebook en LinkedIn. Het dashboard wordt gemaakt naar de wensen en behoefte van de klant.

Voordelen van het schurq. dashboard
  • In één oogopslag inzicht in alle behaalde resultaten;
  • Je ziet direct hoe jouw doelen ervoor staan;
  • Inzicht in kosten en conversies;
  • Je weet direct welke campagnes je moet bijsturen of verbeteren;
  • Inzicht in hoe jouw website en diensten/producten presteren;
  • Professionele uitstraling
Hoe werkt het dashboard?

Wij kunnen uit meer dan 100 databronnen data verzamelen en deze samenbrengen. Je ziet dan in één oogopslag alle prestaties. Je kunt zelf bepalen hoe je het dashboard indeelt en welke informatie de blokken tonen. Door real time inzicht kun je gelijk ingrijpen wanneer een kanaal onderpresteert. Het vertelt je echter niet waardoor er een daling plaatsvindt. Dit kun je vervolgens zelf moeten analyseren om te onderbouwen.

Het dashboard maakt verbeterpunten inzichtelijk die jij vervolgens kunt vertalen naar concrete actiepunten. Presteer iedere maand een stukje beter!

Wil jij ook zo’n gaaf dashboard?

Dan maken wij die voor jou! Compleet in jouw huisstijl. Maak het jezelf gemakkelijk door alle data in één dashboard te bewaren. Bespaar jezelf tijd door met één blik nieuwe optimalisatiemogelijkheden te zien. Vertel tijdens een kopje koffie in welke data jij graag inzicht wilt, dan gaan wij voor je aan de slag.

Meer informatie of persoonlijk advies?

Bel ons vrijblijvend voor meer informatie, of maak direct een afspraak.