Schurq

Bereik jouw ideale klant

Het is belangrijk dat de relevante content op de fases in de customer journey aansluit. Maar vergeet niet om jouw bedrijfsdoelstellingen hieraan te koppelen. Een content marketingstrategie is pas écht effectief als de content jouw (potentiële)klanten bedient en jouw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt. schurq. helpt jou om deze krachtige combinatie neer te zetten.

Vanuit de contentstrategie, maken wij een content marketingplan op maat. Wij brengen in kaart wie jouw doelgroep exact is, met bijpassende buyer persona’s of DMU’s. De customer journey wordt uitgestippeld. Al deze ingrediënten leiden tot effectieve content creatie. De content wordt per fase uitgewerkt. Met de juiste tone of voice gaan we jouw doelgroep prikkelen. Indien gewenst kunnen we ook nog een content marketing kalender maken als aanvulling.

Psychografische gegevens vormen de basis van jouw buyer persona
Waarom content marketing?

schurq. zorgt ervoor dat originele en effectieve content in de juiste vorm, met de juiste boodschap, op het juiste moment bij jouw doelgroep terechtkomt. Bouw op deze manier een relatie met jouw doelgroep op. Je zal jouw conversieratio zien stijgen! Als je jouw doelgroep écht verder helpt met jouw content, is het voor hen makkelijker om een aankoopbeslissing te maken.

De voordelen van content marketing

  • Het vergroot de autoriteit van jouw organisatie;
  • Je prikkelt jouw doelgroep op het juiste moment en verhoogt jouw conversieratio;
  • Je bouwt langdurige relaties op met klanten;
  • Het ondersteunt je in het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen;
  • Wanneer de content SEO-technisch op de juiste manier op de website verwerkt is, kan dit leiden tot een hoge organische positie in online zoekmachines.
Een eerste impressie is belangrijk. Maak jouw content het waard om te delen!

Content marketing kan jouw online marketingstrategie maken of breken. Het informatieaanbod is zo groot. Daarom is het lastig om jouw doelgroep op het juiste moment in de complexe customer journey te bereiken. Veel bedrijven vinden content marketing daarom een enorme uitdaging. Jij ook? Geen probleem! Wij zijn hier om je te helpen.

Ga jij de uitdaging aan?