Schurq

Jij bent specialist in jouw vakgebied, wij in dat van ons. Vanaf het eerste moment dat we met elkaar in contact komen staat die zin centraal. Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen we de tijd om jouw specifieke situatie te onderzoeken én inzicht te krijgen in jouw behoeften. Aan de hand daarvan kijken we of er een uitgebreide strategiesessie nodig is. Hierin gaan we meer de diepte in en kijken we naar jouw doelen, klantdata en jouw doelgroep. Voor veel behoeften hebben wij echter al een bewezen oplossing op de plank waarmee we je direct kunnen helpen.

Wil je onderzoeken waar jouw marketing- en salesmachine hapert en kijken of het efficiënter kan? Dan start onze samenwerking met een strategiesessie.

Het-uitdenken-van-de-customer-journey

Voor die sessie verzamelen we samen data over jouw ideale doelgroep. We ondervragen jouw huidige klantenbestand, testen aannames en toetsen onze bevindingen. De doelgroep is leidend en bepaalt welke kanalen we inzetten. Wie is jouw doelgroep, waar zit jouw doelgroep, wat zijn de pijnpunten en uitdagingen? Dat brengen we in kaart nog voordat we kunnen zeggen wat we voor je kunnen betekenen.

Onze diensten worden vervolgens opgenomen in een maatwerkplan. Dit plan is uniek voor iedereen, omdat de doelgroep, pijnpunten, uitdagingen en doelstellingen altijd verschillen. Alleen de kanalen, tools en campagnes die passen bij jouw doelgroep en de pijnpunten worden opgenomen in dit plan. Dit kan onder andere variëren van omnichannel marketing, marketing automation, social funnel advertising, account based linkedin campagnes tot aan het integreren van een CDP.

Het plan vormt de leidraad voor onze aanpak. Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen of het plan volledig of gedeeltelijk wordt uitgevoerd door jouw persoonlijke consultant.

Tijdens de samenwerking is het hebben van regelmatig contact de hoogste prioriteit. Daarom krijg je een ‘vaste’ consultant toegewezen. Alleen als we samenwerken kunnen we van het plan een succes maken. Jij zorgt voor input, wij houden de boel scherp. Wekelijks hebben we operationele gesprekken over wat we doen, ieder kwartaal evalueren we de samenwerking. Ook kijken we periodiek naar de strategie en of we kunnen bijsturen. We zijn transparant in wat we doen en hoe we handelen. Het maatwerkplan dient als de route naar succes.

En het plan kan dan wel leidend zijn maar is niet in beton gegoten. Want ook schurq. is in ontwikkeling. Onze producten worden voortdurend doorontwikkeld en met de voortdurende innovaties op het gebied van tech en AI volgen nieuwe producten zich op in een rap tempo. Zien we een kans om de resultaten te verbeteren, dan zijn wij de eerste die contact met jou opnemen en passen we het plan aan. Zo behoud jij je voorsprong op de concurrentie en zorgen we samen dat we altijd op koers blijven om de gestelde doelen te bereiken.

Plan een vrijblijvend gesprek in