Schurq
SEO is een marathon, geen sprint

SEO draagt bij aan de online vindbaarheid in zoekmachines van jouw organisatie. Het is een onmisbare factor voor het langetermijnsucces van jouw website. SEO werkzaamheden hebben invloed op de organische vindbaarheid van jouw website. Dit zal leiden tot meer bezoekers en dat… leidt tot meer conversies. Mits je het goed doet tenminste. Het is een proces dat continue verbetering en optimalisatie vereist. Voor het zien van resultaat, zul je geduld moeten hebben. Maar! Wanneer deze resultaten eenmaal zichtbaar zijn, zal deze investering zich dubbel en dwars terugbetalen.

Relevante content

Zoekmachines zoals Google en Bing scannen content om uit te vinden of de content daadwerkelijk relevant is voor de gekozen zoekopdracht. Als er voldoende waardevolle content te vinden is op jouw website gerelateerd aan deze zoekopdracht, krijg je een hoge positie in de zoekresultaten.

Wees lief voor bezoekers, dan is de zoekmachine lief voor jou.

Helaas is alleen waardevolle content schrijven niet meer genoeg. Zoekmachines en met name Google, worden steeds slimmer. Zo wordt inmiddels ook gekeken naar de technische aspecten van jouw website. Hoe is het menu opgebouwd en hoe werkt de website op mobiel? Verder zijn de laadsnelheid en backlinks enkele factoren die de zoekmachine in overweging neemt bij het bepalen van jouw positie in de zoekresultaten.

Des te belangrijker is het dus dat jouw website zoekmachine vriendelijk wordt opgebouwd. Om te kijken hoe jouw website op dit moment presteert, beginnen we met een nulmeting. Op basis hiervan wordt een optimalisatierapport opgesteld. Dit rapport bevat verbeterpunten en tips zodat jij jouw website klaar maakt voor die nummer 1 positie in de zoekmachine.

Heeft jouw organisatie niet de nodige kennis in huis om deze optimalisaties door te voeren? Hierin kunnen wij assisteren. Van begeleiding tot de uitvoering en implementatie, alles is mogelijk! Laten we samen kijken naar een geschikte werkwijze.

Klaar voor die nr. 1 positie in de zoekmachine?