Schurq

Ons verhaal

2009
SearchUser van zoeker naar boeker
SearchUser - Van Zoeker naar Boeker

Onze zelfgebouwde SEO-software creëerde automatisch landingspagina’s met interne linkbuilding. De software vernieuwde zichzelf continu. Hierdoor waren we het algoritme van zoekmachines én de concurrentie te slim af. De nieuwe aanpak van Google zorgde ervoor dat het behalen van een organische #1 positie een langetermijnstrategie vereiste. Een snelle toppositie in Google vergde een nieuwe aanpak.

Toen al uniek!

SEA - Direct die toppositie!

Een nieuwe oplossing. Google Adwords (Google Ads) speelden een steeds grotere rol. Relevante zoekwoorden inzetten in krachtige campagnes. Via een zelf ontwikkeld dashboard werden resultaten en verrichte werkzaamheden gedeeld. Geheel transparant. Samenwerken met de klant naar het beste resultaat stond centraal. En dat staat het nog steeds.

2011

Altijd een stap voor blijven!

Méér dan een advertentie

Een krachtige campagne stopt niet bij een goede advertentie. Naast het ontwikkelen van volledige websites startten we ook met het ontwerpen en bouwen van sterke landingspagina’s. Relevante landingspagina’s zorgen voor een beter resultaat. Bovendien zorgt een hogere relevantie voor een hogere positie tegen lagere kosten!

Volledig conversie-proof!

Het kan altijd beter!

Website optimalisatie werd een nieuwe dienst. Met één motto: elke dag beter. Een andere foto, titel, button, of conversiepunt kan een groot verschil maken. Maar we gaan verder dan dat. Want wil jij scoren met je website, moeten de technische functionaliteiten en user experience ook worden geoptimaliseerd. Met A/B testen we de verschillende opties. Welke variant wint?

Wij geloven niks, wij testen alles

2015
Marketing Automation van Amerika naar Nederland

Opnieuw haantje de voorste. Wij waren het eerste marketingbureau in Nederland dat SharpSpring implementeerde. Met vooraf ingestelde triggers versturen we gepersonaliseerde content op het juiste moment naar de juiste persoon. We denken mee in jouw marketing en salesproces. Dit kan in verschillende combinaties: een grote of kleine implementatie, met of zonder training of we kunnen jouw volledige marketing uit handen nemen met meerdere consultants.

Wij bouwen sales machines

Social Advertising

Marketing automation heeft leads nodig. Wij zetten social advertising campagnes in combinatie met een “lead magnet” in. Een lead magnet kan een ijzersterke download zijn, een demo aanvraag of gratis trial. Een goede eerste ontmoeting is het halve werk. Via social advertising kun je jouw thought leadership al aan jouw doelgroep tonen.

social advertising media kanalen

Hoe een schurq. een eerste verpletterende indruk maakt.

schurq.

schurq. is een rebel geworden in de wereld van marketing en sales. Met een revolutionaire aanpak zorgen wij voor een continue stroom van klanten voor jouw bedrijf. Wij zijn jouw gids. Met het hart op de goede plek voor onze klanten en haar mensen. Maar bovenal: met een goed plan! Onze eigen schurq.methode waarbij we digitale marketing machines bouwen voor onze klanten heeft maar één simpel doel: sales. Buitengewone online marketing die onze klanten een oneerlijke voorsprong geeft op de concurrentie.