Schurq
jouw verhaal, onze strategie.

Marketing is een samenwerking. Want jij bent de specialist in jouw vakgebied, wij in die van ons. Dus, samen zullen we de strategie bepalen. Hier begint onze samenwerking en jouw verhaal. Wist je dat jouw verhaal nauw samenhangt met die van ons? Als marketingbureau zijn we namelijk constant in ontwikkeling. Op zoek naar nieuwe, betere of slimmere manieren om onze werkzaamheden uit te voeren. Om jou die oneerlijke voorsprong te geven. We doen er alles aan om van jouw verhaal een succes te maken.

jouw verhaal

ons team.

Het team van schurq. is continue in ontwikkeling. Wat wij doen vereist een bepaalde manier van denken. Het ontwikkelen hiervan vereist aandacht en tijd. En daarvoor maken we graag tijd voor vrij. Iedereen heeft elke maand een individueel POP gesprek. Daarnaast delen we onze successen en uitdagingen tijdens de customer success sessions. Zo zorgen we dat iedereen betrokken is bij het bedrijf en zich maximaal kan ontwikkelen. We leiden iedereen op tot allround consultant. Maar! Gaat jouw voorkeur uit naar SEA, SEO of automation? Dan ben je uiteraard vrij om je daar verder in te verdiepen. En denk jij een externe cursus of opleiding nodig te hebben? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Iedereen ondersteunt elkaar om onze klanten van het juiste advies te kunnen voorzien.

ons team

ons verhaal.

En dan de ontwikkeling van schurq. Want zoals ieder bedrijf hebben wij ook een verhaal. Waar we voorheen door het leven gingen als SearchUser, zijn we nu schurq. Een rebel in de wereld van marketing & sales. Met het hart op de goede plek voor onze klanten en onze mensen. Maar bovenal: met een goed plan! Dat is wie we zijn.

ons verhaal

downloads.

De transitie van SearchUser naar schurq. heeft ons veel gebracht. Wij zijn de gids die jou bij de hand neemt. We ademen performance en automatiseren zit in ons bloed. Met als resultaat: een eigen methode. Dat mag iedereen weten. En deze methode hebben we beschreven in het 73 pagina’s tellende Manifest. Hierin nemen we je stap voor stap mee door de gehele schurq. methode!

het manifest