Schurq

Maximaliseer je productiviteit met de nieuwe integratie van Bard met Google-apps en -services

|
Leestijd 1.5 minuten
Door Eline Tol

Stel je een reisplanning voor waarin je moeiteloos door tabbladen en e-mails navigeert. Of een situatie waarin je met één opdracht je cv ophaalt en samenvat voor een dringende sollicitatie. Dankzij Bard’s nieuwste updates is dit nu mogelijk.

Verbeterde functies en nauwkeurigheid
Het nieuw geïntroduceerde Bard-model, ontwikkeld voor synergie met generatieve AI, heeft zijn samenwerking met Google-apps en -services uitgebreid. Dit betekent dat het efficiënter en effectiever wordt voor gebruikers om hun dagelijkse taken uit te voeren, of dat nu reisplanning is of zakelijke correspondentie. Bard’s functie “Google het” is ook verbeterd, waardoor gebruikers hun antwoorden gemakkelijk kunnen verifiëren.

De impact hiervan op bedrijven en organisaties kan enorm zijn. Door een geïntegreerde aanpak van informatiemanagement stelt Bard gebruikers in staat relevante informatie uit diverse Google-tools zoals Gmail, Documenten en Drive snel te verzamelen en te gebruiken. Dit optimaliseert workflows en maakt samenwerking gemakkelijker.

Naast efficiëntie is privacy een topprioriteit. Gegevens van Gmail, Docs en Drive blijven beschermd en worden niet gebruikt voor advertenties of training van het Bard-model. Gebruikers hebben volledige controle over hun privacy-instellingen en kunnen kiezen hoe ze deze nieuwe uitbreidingen willen inzetten.

Maar de vernieuwingen stoppen hier niet. Bard maakt het nu gemakkelijker om voort te bouwen op gedeelde gesprekken en heeft de toegang tot bepaalde functies uitgebreid naar meer dan 40 talen. Dankzij het geavanceerde PaLM 2-model kan Bard intuïtiever en vindingrijker reageren, ongeacht de taak of het onderwerp.

Ontdek het zelf
Voor diegenen die op zoek zijn naar een efficiëntere manier om hun ideeën tot leven te brengen, biedt Bard’s nieuwste integratie met Google een krachtige oplossing. Benieuwd naar alle vernieuwingen? Bezoek bard.google.com om het zelf te ervaren.

bron: Google

Deel dit artikel via
Eline Tol
Eline Tol

Over deze schurq

Online Marketing Consultant

Lees ook