Schurq

Bard wordt Gemini: nu op een mobiele app en met Ultra 1.0

|
Leestijd 1 minuten
Door Guido Sombroek

Worstel je met sollicitatiegesprekken of het vinden van inspiratie voor een nieuw zakelijk idee? Maak kennis met Gemini, de opvolger van Bard. Het introduceert niet alleen een naamswijziging, maar ook nieuwe ontwikkelingen. Met de introductie van de mobiele app en het Gemini Ultra 1.0-model, herdefinieert Gemini de grenzen van AI-technologie. Dit model is door externe beoordelaars als superieur bevonden in vergelijking met andere toonaangevende chatbots.

Gemini Advanced

Gemini Advanced biedt ongeëvenaarde capaciteiten in uitdagende taken zoals coderen, logisch redeneren en het volgen van complexe instructies. Het is jouw persoonlijke tutor voor leren op maat, een bron voor coderingsinzichten en een bondgenoot voor digitale creators bij het genereren en analyseren van nieuwe content. En dit is nog maar het begin; Gemini Advanced zal blijven groeien met exclusieve, geavanceerde functies en capaciteiten, beschikbaar in meer dan 150 landen en regio’s in het Engels, met plannen voor uitbreiding naar andere talen.

Maar! Dit is slechts het begin. Gemini Advanced zal blijven evolueren met exclusieve functies zoals uitgebreidere multimodale capaciteiten en geavanceerdere coderingstools. Het is nu beschikbaar in meer dan 150 landen en gebieden in het Engels, met plannen voor uitbreiding naar meer talen.

Geïntegreerd met Google One AI Premium Plan

Ontdek Gemini binnen het Google One AI Premium Plan voor slechts $19,99 per maand, inclusief een proefperiode van twee maanden zonder kosten. Dit plan verrijkt je ervaring niet alleen met de meest geavanceerde AI-technologieën, maar biedt ook extra voordelen zoals 2TB opslag.

Gemini mobiele app

Gemini is nu toegankelijk via een gebruiksvriendelijke mobiele app, beschikbaar op zowel Android als iOS. Op Android dient Gemini als een vernieuwende assistent, terwijl het op iOS is geïntegreerd in de Google-app.

Gemini is momenteel beschikbaar in de VS in het Engels en zal binnenkort verder worden uitgerold naar meer locaties en talen. Ervaar Gemini nu zelf.

Bron: Google Blog.

Deel dit artikel via
Guido Sombroek
Guido Sombroek

Over deze schurq

Lees ook