Schurq

Microsoft Copilot: grote update voor Windows 11, Bing, Edge en Surface apparaten

|
Leestijd 2 minuten
Door Eline Tol

De technologische wereld blijft in een verbazingwekkend tempo evolueren en Microsoft blijft op de voorgrond van deze transformatie met innovaties zoals Copilot. Dit geavanceerde systeem, dat diep is geïntegreerd in Windows 11, belooft de manier waarop we met onze apparaten omgaan te veranderen.

Wat is Microsoft Copilot?
Copilot is een AI-gestuurde assistent bedoeld om de computerervaring te verrijken. Het systeem gaat verder dan wat eerdere assistenten boden en biedt intuïtieve, real-time ondersteuning op basis van individuele gebruikersbehoeften. Of je nu aan een project werkt, een document schrijft of het web doorzoekt, Copilot biedt relevante suggesties, snelkoppelingen en inzichten.

Hoe werkt Het?
Met de kracht van geavanceerde AI-algoritmen en machine learning-technieken, past Copilot zich voortdurend aan en leert van de gebruikersactiviteiten. Het systeem kan patronen herkennen, behoeften voorzien en acties suggereren die de efficiëntie verhogen. Het integreert ook naadloos met andere Microsoft-producten voor een uniforme ervaring.

Voordelen voor bedrijven
In de zakelijke wereld biedt Copilot tal van voordelen. Het kan helpen om taken te automatiseren, efficiëntie te verhogen, data te analyseren, rapporten te genereren en zelfs markttrends te voorspellen op basis van beschikbare gegevens.

Microsoft’s nieuwe aankondigingen
Microsoft heeft recentelijk een reeks updates en nieuwe functies voor hun producten en diensten aangekondigd. Windows 11 krijgt een nieuwe update, versie 22H2, beschikbaar vanaf 26 september, die nieuwe ervaringen zoals Copilot introduceert. Bing, Edge en Microsoft 365 hebben ook opwindende updates, waaronder gepersonaliseerde antwoorden in Bing Chat en de integratie van OpenAI’s DALL.E 3 in Bing Image Creator. Er zijn ook nieuwe Surface-apparaten onthuld, zoals de Surface Laptop Studio 2 en de Surface Go 4. Bovendien toont de introductie van 3D printbare Adaptive Pen Grips Microsoft’s toewijding aan toegankelijkheid.

Microsoft’s focus op AI-technologie blijkt duidelijk uit de prominente rol van Copilot in veel van deze updates. Ze streven ernaar om AI-ervaringen te bieden die eenvoudig, veilig en verantwoord zijn voor gebruikers wereldwijd.

bron: Microsoft

Deel dit artikel via
Eline Tol
Eline Tol

Over deze schurq

Online Marketing Consultant

Lees ook