Schurq

Microsoft lanceert Copilot Pro voor $ 20 per maand per gebruiker

|
Leestijd 1 minuten
Door Guido Sombroek

Je werkdag vereenvoudigen met AI? Microsoft maakt dit mogelijk met de lancering van Copilot Pro. Meer dan 40% van de Fortune 100 bedrijven heeft al vroegtijdig toegang gehad, wat de groeiende interesse in deze technologie aantoont. Maar wat betekent dit nu concreet voor jou en je organisatie?

Betaalbare AI voor iedereen

Microsoft stelt Copilot Pro beschikbaar voor $20 per gebruiker per maand. Deze prijsstelling brengt hoogstaande AI-technologie├źn binnen bereik, zowel voor grote bedrijven als voor afzonderlijke gebruikers. Dit nieuwe plan is een aanvulling op de bestaande Microsoft 365-diensten en belooft de productiviteit te verhogen door AI te integreren in apps zoals Word en Excel.

Waarom Copilot Pro belangrijk is voor jouw bedrijf

Copilot Pro biedt niet alleen integratie in populaire Microsoft-toepassingen, maar brengt ook de nieuwste GenAI-modellen binnen handbereik. Dit betekent verbeterde prestaties en AI-beeldgeneratie voor dagelijks gebruik. Voor zakelijke gebruikers is er ook Copilot for Business, met unieke functies zoals realtime vergadersamenvattingen in Teams en Copilot Studio voor het ontwikkelen van chatbots.

Voordelen blijven ook voor gratis gebruikers

Microsoft blijft ondersteuning bieden voor gratis gebruikers. Belangrijke updates zoals Copilot GPT’s voor specifieke interesses, een gratis mobiele app en de integratie van Copilot in de Microsoft 365 mobiele app zijn slechts enkele voorbeelden van hoe Microsoft AI toegankelijk maakt voor iedereen.

Toekomstperspectief: meertalige ondersteuning en groei

De plannen om Copilot’s taalondersteuning uit te breiden met Europese en Aziatische talen in de eerste helft van 2024, benadrukken Microsoft’s inzet voor wereldwijde toegankelijkheid en groei.

Een nieuwe gase in AI-productiviteit

De lancering van Copilot Pro markeert een belangrijke stap in Microsoft’s streven om AI naadloos te integreren in dagelijkse bedrijfsprocessen en persoonlijke productiviteit. Met een mix van verbeterde functies, aanpassingsopties en brede applicatieondersteuning, herdefinieert Copilot Pro de interactie met AI-technologie├źn in het bedrijfsleven en daarbuiten.

Bron: Microsoft.

Deel dit artikel via
Guido Sombroek
Guido Sombroek

Over deze schurq

Lees ook