Schurq

Samsung Galaxy S24 serie: de toekomst van mobiele AI

|
Leestijd 2 minuten
Door Guido Sombroek

Stel dat je op vakantie bent in het buitenland en een restaurant wilt reserveren, maar je de taal niet spreekt. De nieuwe Samsung Galaxy S24 serie doorbreekt deze barrière moeiteloos. Dankzij de revolutionaire Live Translate-functie kun je in real-time in diverse talen communiceren, wat slechts één van de vele baanbrekende mogelijkheden is van de Galaxy S24 serie, aangedreven door geavanceerde Galaxy AI.

Introductie van de Galaxy S24 Ultra, S24+ en S24

Samsung Electronics heeft onlangs drie nieuwe modellen geïntroduceerd: de Galaxy S24 Ultra, S24+ en S24. Deze apparaten markeren een nieuw tijdperk in mobiele technologie, versterkt door Galaxy AI, en heffen smartphone-mogelijkheden naar een hoger plan. De serie biedt geavanceerde communicatietechnologieën, waaronder intelligente vertalingen van teksten en gesprekken, verrijkt door de ProVisual Engine voor ongeëvenaarde creatieve vrijheid.

TM Roh onderstreept de kracht van Galaxy S24 serie

TM Roh, President van Samsung Electronics, benadrukt de transformatieve kracht van de Galaxy S24 serie. Deze apparaten, geworteld in Samsungs rijke innovatiegeschiedenis en met een diep begrip van hedendaags smartphonegebruik, bieden AI-gestuurde functionaliteiten die elk aspect van het dagelijks leven verrijken. Barrièrevrije communicatie, geavanceerde notitie- en transcriptiemogelijkheden, en de innovatieve Circle to Search-functie – ontwikkeld in samenwerking met Google – zijn slechts enkele hoogtepunten.

De baanbrekende mogelijkheden en functies

Op fotografisch gebied zet de Galaxy S24 serie nieuwe maatstaven. Dankzij de ProVisual Engine en een scala aan AI-gestuurde hulpmiddelen, tillen de toestellen fotografie en videografie naar nieuwe hoogten. De Galaxy S24 Ultra schittert met een Quad Tele System, 5x optische zoom, en een 50MP sensor, waarbij zelfs 100x digitale zoom haarscherpe beelden garandeert.

De serie blinkt ook uit in gaming en zware videobewerking, aangedreven door het Snapdragon® 8 Gen 3 mobiele platform. Met adaptieve verversingssnelheden en een geoptimaliseerd thermisch controlesysteem, garandeert de serie superieure prestaties.

Samsungs inzet voor duurzaamheid komt ook naar voren in de Galaxy S24 serie. De toestellen zijn vervaardigd met gerecyclede materialen en ontworpen voor een lange levensduur. Bovendien biedt de serie geavanceerde beveiligings- en privacyfuncties, ondersteund door Samsung Knox.

De serie belooft ook een superieure ervaring in prestaties, met verbeteringen in de chipset, het scherm en meer. Dit maakt de Galaxy S24 ideaal voor gaming, zware video-opnames en multitasking.

Wat betekent dit voor bedrijven en organisaties?

De verbeterde communicatiemogelijkheden vereenvoudigen internationale zakelijke relaties en toerisme. Met Live Translate en Interpreter kunnen gebruikers in real-time communiceren zonder tussenkomst van derden, wat zowel de privacy als de efficiëntie ten goede komt. Bovendien verbetert Chat Assist de toon van gesprekken, wat cruciaal is voor klantenservice en marketing.

Ook biedt de serie oplossingen voor organisatie en efficiëntie. Note Assist in Samsung Notes biedt AI-gestuurde samenvattingen en sjablonen, terwijl Transcript Assist gesproken opnames transcribeert en samenvat. Dit draagt bij aan de productiviteit en samenwerking binnen teams.

De Galaxy S24-serie markeert een mijlpaal in de zoekgeschiedenis met de introductie van intuïtief, op gebaren gebaseerd zoeken in samenwerking met Google. Dit opent nieuwe vormen van ontdekking voor gebruikers. De ProVisual Engine transformeert de manier waarop beelden worden vastgelegd en gedeeld, met functies als Adaptive Pixel Sensor en verbeterde Nightography-mogelijkheden. Dit biedt marketeers en content creators ongekende mogelijkheden.

Kortom, de Galaxy S24 serie markeert een significante vooruitgang in de manier waarop mobiele apparaten ons dagelijks leven verrijken, zowel in communicatie, creativiteit als in beveiliging.

Bron: Samsung Newsroom.

Deel dit artikel via
Guido Sombroek
Guido Sombroek

Over deze schurq

Lees ook