Schurq
Een effectieve strategie

Jouw verhaal begint met een uitgebreide strategiesessie. We brengen in kaart hoe jouw huidige marketing- en salesprocessen eruit zien. We zoomen in op de doelgroep. Wie behoren tot jouw doelgroep en hoe kunnen we deze het beste bereiken? En wat speelt er bij deze doelgroep? Aan de hand van de strategiesessie kijken we hoe we de processen kunnen optimaliseren middels de schurq. methode

Het schurq. model

Het model laat zien hoe wij het doen. Waar wij verder gaan dan andere marketingbureaus. En wat dat kan betekenen voor jouw organisatie.

Het schurq. model visualiseert de stappen van het (digitale) aankoopproces. Wanneer je de stappen in deze volgorde doorloopt, wordt de ultieme customer journey bewandeld. In iedere stap wordt de focus gelegd op jouw bedrijfsdoelstellingen met bijbehorende KPI’s, zodat de aanpak hier precies op aansluit. Alle prestaties worden nauwkeurig gemeten en waar nodig geoptimaliseerd. Via maandelijkse rapportages houden we jou op de hoogte van behaalde resultaten.

Wij willen onze klanten zien winnen. Winnen doe je samen.

schurq.

Pak jij die oneerlijke voorsprong?

Wil jij weten wat de schurq. methode kan betekenen voor jouw organisatie? Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of maak direct een afspraak!