Isatis Cyber Security
Schurq

Hulp nodig bij compliance vraagstukken? Met een integrale aanpak zorgt Isatis Cyber Security ervoor dat uw organisatie voldoet aan alle eisen m.b.t. informatiebeveiliging die aan organisaties worden gesteld vanuit de overheid. Denk hierbij aan normeringen als ISO 27001, NEN 7510 en BIO. En om te kunnen voorzien in de steeds groeiende vraag naar privacy officers is Isatis Cyber Security op zoek naar nieuwe werknemers.

Het-uitdenken-van-de-customer-journey
Op zoek naar privacy en security officers

Hiervoor hebben we een vacature campagne opgezet. Geen ‘standaard’ vacature campagne maar via onze Account Based LinkedIn Automation strategie. Te beginnen met de doelgroep. Samen stelden we eisen en criteria op waaraan de kandidaten moeten voldoen.

Om deze doelgroep zo scherp mogelijk in te steken combineren we KVK data én de database van Linkedin. Zo komen we ten alle tijden tot de perfecte doelgroep. Deze werd weer voorgelegd aan Isatis. Zo zijn uiteindelijk alleen personen benaderd die door Isatis akkoord werden bevonden.

Vervolgens stelden we een employer branding campagne op waarbij we meerdere mooie en succesvolle projecten deelden. Deze volgde we op met meerdere video’s waarin werknemers van Isatis het bedrijf beschreven en hoe zij de sfeer ervaren.

Synchroon aan deze company branding campagne werden er automatisch handelingen uitgevoerd via het persoonlijke account van de verantwoordelijke persoon binnen Isatis Cyber Security. Zo zorgen we voor minimaal 6 contactmomenten met alle kandidaten voordat deze zijn benaderd.

Het resultaat van onze vacature campagne

Binnen de gedefinieerde zorgden we voor 50 gesprekken met kandidaten. Deze 50 gesprekken hebben geleid tot 12 concrete leads die interesse toonden in de vacature. Momenteel is 1 van de 12 leads daadwerkelijk overgestapt naar Isatis en er is 1 werknemer die naar alle waarschijnlijkheid ook zal overstappen. Per nieuwe werknemer bespaart Isatis minimaal 6000 euro recruitmentkosten. Ook is het netwerk uitgebreid met 490 relevante personen en blijven de nieuwe connecties op de hoogte van de ontwikkelingen van Isatis.

Door een nauwgezette samenwerking tussen marketing en sales, in combinatie met het slim inzetten van de juiste tools, kijken we terug op een zeer effectieve (voor het grootste deel geautomatiseerde) recruitment campagne.