Schurq
ABLA eboek
account based LinkedIn automation.

Een strategie waarbij we geautomatiseerd leads verzamelen op LinkedIn. Samen bepalen we de doelgroep, de pijnpunten, de boodschap en brengen we de customer journey in kaart. . Informatie die we gebruiken om de doelgroep op te warmen, te activeren. We gebruiken LinkedIn advertising om naamsbekendheid te creëren. En door persoonlijke handelingen in LinkedIn te automatiseren zorgen we voor direct contact met jouw ideale klant.

Account Based LinkedIn Automation

Wat vooral prettig is, is dat mensen niet het gevoel hebben dat ze worden benaderd. Vaak vragen ze zelf door naar de inhoud.

Safespend

funnel advertising.

Als online marketing bureau behoort het adverteren middels social media campagnes tot de dagelijkse werkzaamheden. Toch zit er verschil in het ‘standaard’ adverteren en adverteren op de schurq. werkwijze. Bij schurq. werken we een funnel uit binnen de verschillende fasen van de customer journey en bouwen deze. Je kan de funnel zien als een reeks campagnes die jouw doelgroep begeleiden door de customer journey. Met in elke fase een ander doel en bijbehorende boodschap. Waarom we het zo doen? Om maximaal resultaat te behalen met minimale kosten. En funnel advertising, dat kan op elk platform. Zowel op Dus zowel op LinkedIn en als op Meta (Facebook & Instagram), maar ook op YouTube.

Funnel advertising

En? Wil jij weten of Account Based LinkedIn Automation iets voor jou is? Of ben je op zoek naar meer informatie over funnel advertising? Een vrijblijvend gesprek kan nooit kwaad. Toch?