Schurq

Bing Chat nu beschikbaar op Chrome: de webbrowser van Google

|
Leestijd 1 minuten
Door Eline Tol

Herinner je de tijd dat Bing Chat exclusief was voor Microsoft Edge? Die dagen zijn nu voorbij terugkomend op onze vorige blog. Volgens Mikhail Parakhin, de CEO van Bing, is de chatdienst nu volledig operationeel op Google Chrome.

Deze ontwikkeling markeert een grote stap voorwaarts in de veelzijdigheid en het bereik van Bing Chat. Als je bedrijf deze chatdienst eerder had gemeden vanwege browserbeperkingen, is nu het moment om het te heroverwegen. Met een aanwezigheid op Chrome heeft Bing Chat nu het potentieel om een veel breder publiek aan te spreken, wat kan leiden tot meer zakelijke mogelijkheden en verhoogde interactie.

Mikhail Parakhin hintte ook op naderende ondersteuning voor Apple’s Safari browser. Hoewel dit momenteel in een beperkte testfase is, toont het de ambitie van Bing om zijn chatdienst verder uit te breiden.

Het vergroten van de browsercompatibiliteit van Bing Chat maakt de dienst toegankelijker voor een groter aantal gebruikers. Dit betekent dat steeds meer mensen de kans krijgen om Bing Chat te ontdekken en wellicht te integreren in hun dagelijkse online activiteiten.

Als je hebt gewacht met het uitproberen van Bing Chat vanwege zijn Edge-exclusiviteit, biedt de uitbreiding naar Chrome een uitstekende gelegenheid om het nu te doen. Met deze stap zet Bing een belangrijke stap naar een meer inclusieve en veelzijdige online communicatiedienst. Download nu Bing Chat op Chrome!

Deel dit artikel via
Eline Tol
Eline Tol

Over deze schurq

Online Marketing Consultant

Lees ook