Schurq

Google Bard voegt real-time antwoorden toe voor snellere interactie

|
Leestijd 1 minuten
Door Guido Sombroek

Heb je al gehoord van de nieuwste update van Google Bard? Deze conversatie AI van Google beantwoordt nu je vragen in real-time. Dit betekent dat je niet langer hoeft te wachten tot het volledige antwoord is gegenereerd. Je ziet de antwoorden letterlijk ontstaan terwijl je typt.

Standaard staat deze real-time responsfunctie aan. Google heeft deze functie geactiveerd, zodat je direct kunt zien hoe Bard je antwoord opbouwt. Volgens Google maakt dit het proces efficiënter: “Je hoeft niet te wachten tot het volledige antwoord verschijnt.”

Google benadrukt dat Bard hiermee je creatieve proces versnelt. Je kunt beginnen met het lezen van antwoorden terwijl ze nog worden gegenereerd. Dit stelt je in staat om in de creatieve flow te blijven en sneller te itereren op je ideeën.

De instelling voor real-time of niet-real-time reacties vind je in het instellingenmenu, rechtsboven onder het tandwielicoon. Hier kun je kiezen of je deze functie wilt gebruiken.

Waarom dit belangrijk is? Bard reageert nu sneller op je taken en vragen. Als je ziet dat Bard niet de richting op gaat die je wilt, kun je de sessie sneller stoppen en opnieuw beginnen dan voorheen. Het is interessant om op te merken dat deze werkwijze vergelijkbaar is met Bing Chat en andere op chat gebaseerde AI-tools.

Deze update van Google Bard is een belangrijke stap in de evolutie van conversatie AI, waardoor interacties met gebruikers dynamischer en efficiënter worden.

Deel dit artikel via
Guido Sombroek
Guido Sombroek

Over deze schurq

Lees ook