Schurq

ChatGPT introduceert spraakfunctie: een nieuwe fase in AI-communicatie

|
Leestijd 1.5 minuten
Door Eline Tol

OpenAI heeft een spraakfunctie voor ChatGPT gelanceerd. Deze update, beschikbaar in 37 talen met vijf stemopties, zet een nieuwe standaard voor communicatie met kunstmatige intelligentie. Zowel webgebruikers als mobiele gebruikers op iOS en Android kunnen nu gebruik maken van gesproken antwoorden, wat de toegang tot AI verbreedt.

Belangrijke innovatie in AI

De spraakfunctie introduceert een nieuwe fase in de AI-evolutie. Deze stap toont OpenAI’s betrokkenheid bij het verbeteren van gebruikerservaringen. Door communicatiebarrières te overbruggen, bereikt de technologie nu een wereldwijd publiek.

Focus op gebruiksgemak

OpenAI heeft de spraakfunctie ontworpen voor eenvoudige integratie. Gebruikers kunnen gemakkelijk schakelen tussen lezen en luisteren. Deze interactie met ChatGPT wordt nu interactiever en persoonlijker. Met geavanceerde tekst-naar-spraaktechnologie klinken antwoorden duidelijk en natuurlijk.

Verbrede toegankelijkheid en efficiëntie

Deze functie vergroot niet alleen de toegankelijkheid van AI, maar faciliteert ook multitasking. Gebruikers kunnen nu met ChatGPT communiceren terwijl ze andere activiteiten uitvoeren. Dit benadrukt de waarde van spraaktechnologie in het verrijken van onze dagelijkse ervaringen.

Starten met de spraakfunctie

Voor toegang tot de spraakfunctie, update je ChatGPT naar de nieuwste versie op iOS of Android. Het inschakelen is eenvoudig. Gebruikers kunnen hun ervaring aanpassen, zoals het instellen van spraaksnelheid en -toon.

Deze update is meer dan een technische verbetering; het is een stap richting een toekomst waarin AI en menselijke interacties natuurlijk en intuïtief zijn. Met de nieuwe spraakfunctie van ChatGPT opent OpenAI de deur naar een wereld van inclusieve en efficiënte digitale ervaringen.

Ontdek de ChatGPT spraakfunctie!

Deel dit artikel via
Eline Tol
Eline Tol

Over deze schurq

Online Marketing Consultant

Lees ook