Schurq

SearchUser aanwezig tijdens grote Advertising Week New York

|
Leestijd minuten
Door Patrick Schokker

SearchUser aanwezig tijdens grote Advertising Week New York

 

Advertising week New York
Onze Algemeen manager Matthijs en Online advertising manager Jenny gaan vandaag alweer hun derde dag in van de grote Advertising Week in New York. Zij hebben al diverse learnings gehad met topsprekers van o.a. Google, Unilever, HP en Facebook. Deze dagen doen zij veel kennis op over data, creativiteit en mobile advertising.

ADVERTISING WEEK NEW YORK CITY 25-29 SEPTEMBER

Tijdens Advertising Week New York zijn diverse leiders van advertising, marketing, media en andere verwante industrieën aanwezig om hun visies, passies, best practices, actuele problemen, kansen en uitdagingen te delen.

De hele dag door vinden diverse thought leadership programma’s en seminars plaats. ‘s Avonds is er entertainment op historische locaties in New York en de mogelijkheid om te netwerken.

Advertising week New York

Exclusieve Google bijeenkomst

28 september zijn Matthijs en Jenny aanwezig bij een exclusieve Google bijeenkomst waar SearchUser als Premier Google Partner is uitgenodigd. SearchUser is een van de weinige bureaus uit Nederland die aan deze wereldwijde conferentie mag deelnemen.

Tijdens deze bijeenkomst zijn diverse Google leiders aan het woord, waaronder de Senior Vice president van advertising, de president van Google marketing solutions en de vice president van Growth marketing.

Lees hier meer over dit event. 

Deel dit artikel via
Patrick Schokker
Patrick Schokker

Over deze schurq

Algemeen Directeur

Lees ook
|
Lysanne Paulus
|
3 minuten

Customer Data Platform (CDP): Van lead naar klant

|
Shannah de Ruijter
|
2 minuten

Short video’s

|
Lysanne Paulus
|
2 minuten

Google Consent Mode V2