Schurq

SearchUser eerste plaats in Emerce100!

|
Leestijd minuten
Door Patrick Schokker


Wij zijn trots, want wi
j staan in de toonaangevende Emerce top 100 bij de beste bedrijven van 2018!

In de categorie Digital Agency fullservice klein is SearchUser als beste beoordeeld en 1e geworden!

 

Over de Emerce100

Emerce doet elk jaar een kwantitatief imago-onderzoek onder Nederlandse bureau en e-businessdienstverleners in de online branche. De redactie van Emerce stelt een vragenlijst op en onderzoeksbureau Motivaction biedt ondersteuning in het verzamelen van de data en de verwerking van de resultaten.

SearchUser eerste in Emerce100

Over SearchUser

SearchUser is in de afgelopen jaren hard gegroeid. In 2017 hebben wij ook de FD Gazellen Award gewonnen wat inhoudt dat SearchUser tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort.

SearchUser biedt een scala aan online diensten om B2B-bedrijven succesvol in de markt te zetten. Een compleet team met marketeers, online advertising specialisten, designers en webdevelopers zet zich elke dag weer in om de meest optimale resultaten voor klanten te behalen. Of het nu gaat om marketing automation, een nieuwe website, diverse marketing en advertising campagnes of conversie optimalisatie; SearchUser heeft de kennis en mankracht in huis om dit voor B2B bedrijven te realiseren. De sterke groei en profilering van SearchUser is vooral te danken aan de ontwikkeling op Marketing Automation vlak. Bekijk hier onze cases voor een kijk in onze werkwijze.

SearchUser

Trots

Wij zijn enorm trots op onze 1e plaats in de Emerce100. Hier hebben wij met het hele team hard voor gewerkt. Wij streven ernaar om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te krijgen en volgend jaar een nog betere beoordeling te hebben in de Emerce100. Wij danken alle medewerkers en klanten voor het vertrouwen in SearchUser.

 

Deel dit artikel via
Patrick Schokker
Patrick Schokker

Over deze schurq

Algemeen Directeur

Lees ook
|
Lysanne Paulus
|
3 minuten

Customer Data Platform (CDP): Van lead naar klant

|
Shannah de Ruijter
|
2 minuten

Short video’s

|
Lysanne Paulus
|
2 minuten

Google Consent Mode V2