Schurq

SearchUser gaat voor het einde van 2019 verhuizen naar H20 Campus!

|
Leestijd minuten
Door Patrick Schokker

SearchUser gaat in november verhuizen naar een kantoor in de nieuwe H20 Campus. De campus bevindt zich op een campusterrein omringt door sportvelden en scholen. 10.000 m2 met een gaming arena / stadion, coworking space & incubator ruimte voor startups op een campusterrein met duizenden scholieren. Een inspirerende omgeving waar SearchUser klanten kan bedienen, de mogelijkheid heeft om verder te groeien en betrokken te zijn bij H20 in het geheel. De campus vergroot de kans om nieuw talent aan te trekken en het netwerk uit te breiden. En natuurlijk verhoogt het de tevredenheid onder medewerkers. Dat bleek namelijk uit het jaarlijkse eNPS onderzoek dat door Integron wordt uitgevoerd. Naast eNPS meten zijn ook de Net Promoter Score onder onze klanten.

H20 Campus luchtfoto

Bij H20 draait het om een nieuwe generatie werknemers opleiden, met de nieuwe generatie skills. Het creëren van de banen van de toekomst. Studenten, startups en bedrijven op het gebied van creative tech, programmeren, marketing, gaming en esports zullen zich in de campus vestigen. De H20 Campus brengt werelden bij elkaar en verbindt zich nadrukkelijk met persoonlijke ontwikkeling, competitie en onderwijs. 

‘Los van het feit dat we altijd plaats bieden aan stagiaires en praktijkopdrachten voor scholen, hebben we bij SearchUser ook traineeships ontwikkeld. Dit past uitstekend bij de visie van H20,’ aldus Patrick Schokker, senior online marketeer.

Patrick: ‘Ondanks dat we nu op een mooie plek zitten, kunnen wij niet wachten totdat we gaan verhuizen.’

Ons nieuwe adres is:

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend

H20 esports in het kort:

H20 is een platform voor “Developing the Next Generation through gaming, esports en creative tech”. Het initiatief van Matthijs Vink en Dirk Tuip zal het grootste esports & gaming centrum van Europa worden. 

Dirk Quote over H20

Meer informatie over H20 Campus, esports en Gaming, kijk op www.h20.gg

Deel dit artikel via
Patrick Schokker
Patrick Schokker

Over deze schurq

Algemeen Directeur

Lees ook
|
Lysanne Paulus
|
3 minuten

Customer Data Platform (CDP): Van lead naar klant

|
Shannah de Ruijter
|
2 minuten

Short video’s

|
Lysanne Paulus
|
2 minuten

Google Consent Mode V2