Schurq

SearchUser is een FD Gazelle!

|
Leestijd minuten
Door Patrick Schokker

SearchUser is een FD Gazelle!

 

SearchUser is uitgeroepen tot een FD Gazelle! Dit houdt in dat SearchUser tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort. 14 november mogen wij hiervoor onze prijs in ontvangst nemen.

FD Gazellen 2017

FD Gazellen 2017 is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info. Het Financieele Dagblad reikt ieder jaar de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een sterke omzetgroei hebben gehaald, winnen een FD Gazellen Award.

Prijsuitreiking

Tijdens de prijsuitreiking worden nog 9 andere prijzen uitgereikt. Dit zijn gouden, zilveren en bronzen prijzen voor snelste groeiers in diverse categorieën, zoals categorie klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (een omzet boven de €10 miljoen).

Achtergrond

SearchUser is in de afgelopen jaren hard gegroeid. Waar wij begonnen met Google Adwords als enkele dienst, bieden wij inmiddels een scala aan online diensten aan om bedrijven succesvol in de markt te zetten. SearchUser heeft als een van de eerste bedrijven marketing automation voor het MKB uitgerold in Nederland. Onze marketing consultants zitten wekelijks bij klanten om marketing automation te implementeren en diverse campagnes op te zetten.

We hebben er een compleet webteam bijgekregen om in combinatie met onze marketeers conversiegerichte websites te ontwerpen en te bouwen voor onze klanten. Onze advertising aanpak hebben we uitgebreid met Bing, Facebook en LinkedIn advertising. Deze zetten wij in, in combinatie met specifieke landingspagina’s om de conversies te verhogen. Dit hebben wij inmiddels al voor vele B2B bedrijven gerealiseerd. Bekijk hier diverse cases.

Trots

Wij zijn enorm trots op het winnen van de FD Gazellen Award 2017! Met het hele team hebben wij hier de afgelopen jaren hard voor gewerkt. Wij zien deze prijs dan ook als het resultaat van onze teamspirit en ambitie. Deze ambitie eindigt niet bij het winnen van de FD Gazelle, maar is een nieuw begin. Onze doelstellingen zijn onverminderd ambitieus om onze dienstverlening naar een hoger niveau te krijgen. Dit zal resulteren in een nog betere aanpak voor onze klanten. Wij danken alle medewerkers en klanten voor het vertrouwen in SearchUser.

#UPDATE  | 14 november

Vandaag hebben wij onze FD Gazellen Award in ontvangst genomen. Met deze Award laat SearchUser zien dat zij bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland hoort! Wij zijn enorm trots op het winnen van de FD Gazellen Award 2017!

SearchUser is een FD Gazelle

Deel dit artikel via
Patrick Schokker
Patrick Schokker

Over deze schurq

Algemeen Directeur

Lees ook
|
Lysanne Paulus
|
3 minuten

Customer Data Platform (CDP): Van lead naar klant

|
Shannah de Ruijter
|
2 minuten

Short video’s

|
Lysanne Paulus
|
2 minuten

Google Consent Mode V2