Schurq

SearchUser is voor de tweede keer op rij een FD Gazelle!

|
Leestijd minuten
Door Patrick Schokker

Voor de tweede keer op rij is SearchUser uitgeroepen tot een FD Gazelle! Het Financieel Dagblad reikt dit jaar voor de vijftiende keer de FD Gazellen Awards uit. Het winnen van een FD Gazellen betekent dat SearchUser tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland hoort. Wij zijn trots dat we voor het tweede jaar op rij een FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen!

FD Gazellen Awards

Ieder jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen Awards uit. De prijs wordt uitgereikt aan bedrijven die over een periode van drie jaar een minimale omzetgroei hebben behaald van 20%. Een snelle groei alleen is zeker niet voldoende. Sinds dit jaar wordt er ook gekeken naar de groei van de werknemers (in FTE’s) en wordt de winstgevendheid ook meegewogen. De awards worden ingedeeld naar twaalf categorieën. Per categorie worden er drie prijzen uitgedeeld: de bronzen, de zilveren en de gouden FD Gazellen Award.

FD Gazellen Award

Groei 

SearchUser is de afgelopen jaren hard gegroeid. SearchUser is in 2009 begonnen met het aanbieden van SEO en google adwords als enige diensten. Wij hebben 3 jaar geleden een keus gemaakt om vooral als B2B online marketing bureau verder te gaan. Focus daarbij was het aanbieden van marketing automation. Onze marketing automation specialisten en consultants hebben vele bedrijven geholpen met het implementeren en opzetten van diverse marketing automation campagnes om zo meer leads te genereren. Meer over de klanten die wij met het implementeren van marketing automation hebben geholpen lees je in onze cases >>.

Naast onze marketing automation specialisten hebben wij ook een webteam en een team met Advertising specialisten. Het webteam helpt samen met onze marketeers om conversiegerichte websites te ontwerpen, websites te optimaliseren, en websites te bouwen voor onze klanten. Onze Advertising specialisten helpen onze klanten om via Bing, Google, Facebook en LinkedIn online zichtbaarheid te vergroten en om hun conversies te verhogen.

6 november worden de FD Gazellen Awards uitgereikt en mogen wij een award in ontvangst komen nemen! Wil jij meer informatie over SearchUser of ben je benieuwd of wij iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contact button SearchUser

 

Deel dit artikel via
Patrick Schokker
Patrick Schokker

Over deze schurq

Algemeen Directeur

Lees ook
|
Eline Tol
|
2 minuten

Vacature: Teamlead Advertise & Performance

|
Lysanne Paulus
|
3 minuten

Customer Data Platform (CDP): Van lead naar klant

|
Shannah de Ruijter
|
2 minuten

Short video’s