Schurq

SearchUser wordt schurq.

|
Leestijd 2 minuten
Door Chantal Tol

Na jullie lang in spanning te hebben gehouden, kunnen wij dit eindelijk zeggen!

We liepen ooit voorop door als een van de eerste bureaus in Nederland met Marketing Automation te starten. Het automatiseren van marketing- en salesprocessen is een denk- en werkwijze die ons de afgelopen jaren onderscheidde van andere marketingbureaus. 

Net als voor vele anderen, was vorig jaar anders dan voorgaande jaren. Voor ons is er het afgelopen jaar veel veranderd. Er was tijd om intern alles eens onder de loep te nemen. Wij hebben de propositie aangescherpt met nieuwe tools en unieke koppelingen. Dit resulteerde in een volledig nieuwe, unieke werkwijze. 

De naam SearchUser dekte de lading van de nieuwe werkwijze niet meer. Hier waren we het allen over eens. We gingen een rebranding traject in. Dit was een mooi avontuur. We ontdekten welke naam nou écht past bij onze identiteit en visie. Een naam die wij allemaal voelen en graag uitdragen. 

Met veel plezier, stellen wij je voor aan schurq.

schurq. is een antiheld in de wereld van marketing en sales. Met het hart op de goede plaats. Voor zowel haar klanten als haar mensen. En met bovenal: een ijzersterk plan. Met een revolutionaire aanpak zorgen wij voor een continue stroom van klanten voor jouw bedrijf. Met maar één simpel doel: sales!

schurq. bouwt digitale marketing- en salesmachines. Dit zorgt binnen jouw organisatie voor meer efficiëntie. Meer klanten. Meer omzet én meer winst. Niet door te doen wat jij wilt, maar door te doen wat jij nodig hebt. Als klant van schurq. speel je het spel niet zoals jouw concurrenten. Dan heb je namelijk per definitie al verloren. Het spel winnen, dat is waar we voor gaan. En daarvoor gaan we net iets verder dan de rest.

Een rebel met een buitengewoon talent voor online marketing. Die jou een oneerlijke voorsprong geeft op de concurrentie.

Wat betekent dit voor jou?

Allereerst zijn we nog steeds dezelfde mensen en alle werkzaamheden gaan gewoon door. Echter willen wij natuurlijk ook met onze bestaande klanten volgens de nieuwe werkwijze werken. Met de kennis, ervaring en toolings die wij hebben, kunnen wij ook jouw marketing- en salesprocessen naar een hoger niveau tillen. Dus dát is wat we gaan doen.

Maar wat is dan die nieuwe manier? Je zal nu wel nieuwsgierig zijn…

De schurq. methode

We zouden geen echte schurqen zijn als we onze werkwijze niet op een unieke manier hadden neergezet… 

Wij hebben onze complete werkwijze gebundeld in ons manifest. Dit is een boekwerk van 40 pagina’s dik. Niet schrikken. Je hoeft het niet in één keer uit te lezen. Je kunt het zien als een buffet. Je leest alleen waarin jij geïnteresseerd bent. Wat op jou van toepassing is. In het manifest nemen wij je stap voor stap mee door de schurq. methode. Wanneer je dit hebt gelezen, weet je precies hoe onze marketing- en salesmachine werkt. 

Je kunt het schurq. manifest hier gelijk downloaden!

Wij zijn super benieuwd wat je ervan vindt!

Deel dit artikel via
Chantal Tol
Chantal Tol

Over deze schurq

Online Marketing Consultant

Lees ook
|
Eline Tol
|
2 minuten

Vacature: Teamlead Advertise & Performance

|
Lysanne Paulus
|
3 minuten

Customer Data Platform (CDP): Van lead naar klant

|
Shannah de Ruijter
|
2 minuten

Short video’s