Schurq

Eenvoudig evenementen promoten met de LinkedIn Events feature

|
Leestijd minuten
Door Shannah de Ruijter

De LinkedIn Events feature maakt het mogelijk om eenvoudig professionele evenementen aan te maken. Als lid wordt het zo makkelijker om aan interessante, zakelijke evenementen deel te nemen. Dankzij deze functie kunnen actieve, professionele communities groeien door authentieke, (face-to-face) relaties op te bouwen. Jouw doelgroep kan online met andere leden, met dezelfde interesses, connecten en elkaar offline ontmoeten op professionele wijze.

Iedereen kan deelnemen aan een publiek of privé evenement, als ze uitgenodigd worden door de organisator of een genodigde, of als het event gedeeld wordt door een connectie.

De LinkedIn Events feature kent twee rollen:

De organisator: deze persoon organiseert het evenement door het event in LinkedIn aan te maken, de details te bepalen en leden uit te nodigen.

De genodigde: dit is een lid die de uitnodiging accepteert om deel te nemen aan het event, of iemand die zich bij een openbaar evenement heeft aangemeld.

Hoe werkt de LinkedIn Events feature?

Wanneer je een professioneel evenement hebt aangemaakt, kun je vervolgens de details van het event op elk gewenst moment nog toevoegen en wijzigen. Je kunt hier meer informatie vinden over event details.

LinkedIn Events feature - event aanmaken

Zowel organisatoren als genodigden kunnen uitnodigingen verzenden naar connecties. Alleen als een evenement privé is, dient de organisator de deelnemers toestemming te geven om hun connecties uit te nodigen. Enkel de organisator kan een uitnodiging intrekken of een deelnemer van de lijst verwijderen.

Vergroot je netwerk met professionals net als jij!

Wanneer een uitnodiging voor een evenement wordt geaccepteerd, komt men in een lijst terecht met leden die het evenement ook zullen bijwonen. Dit is de ideale plek om kennis te maken met andere professionals zoals jij. Je kunt met hen communiceren en jouw (LinkedIn) netwerk uitbreiden, nog voordat je elkaar ontmoet op het event. Hier kunnen nieuwe business kansen liggen!

Je kunt je ook mengen in discussies met andere deelnemers door conversaties te beginnen en deel te nemen in de evenementen feed.

Klinkt interessant toch?!

Lees hier meer over hoe je een evenement kunt aanmaken. Deel en promoot eenvoudig jouw zakelijke evenement om de juiste professionals naar jouw event te krijgen.

Heb je hulp nodig met LinkedIn? Wij helpen je graag!

Neem contact op!

Deel dit artikel via
Shannah de Ruijter
Shannah de Ruijter

Over deze schurq

Online Marketing Consultant

Lees ook
|
Eline Tol
|
2 minuten

Vacature: Teamlead Advertise & Performance

|
Lysanne Paulus
|
3 minuten

Customer Data Platform (CDP): Van lead naar klant

|
Shannah de Ruijter
|
2 minuten

Short video’s