Schurq

NIEUWS | SharpSpring gekozen tot beste Marketing Automation Software

|
Leestijd minuten
Door Patrick Schokker

Net als elk jaar geeft Emerce een overzicht van de beste bedrijven in e-business. 8 april werd de lijst van 2016 gepubliceerd, met dit jaar voor het eerst als losse categorie: Marketing automation software.

Het onderzoek

Het onderzoek is gehouden onder lezers van Emerce die gebruikmaken van e-businessbedrijven. Er zijn in totaal 494 bedrijven meegenomen in het online onderzoek. Deze werden verdeeld over 39 categorieën. De respondenten beoordeelden aan de hand van vier criteria de bedrijven: ‘kennis/know-how’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Met behulp van een zeven puntsschaal konden zij per bedrijf aangeven hoe deze scoorde. 1 staat voor zeer slecht en 7 voor zeer goed.

Marketing Automation software

Hoewel marketing automation software vorig jaar nog niet als losse categorie werd gezien, is er in een jaar toch een hoop veranderd.Vorig jaar viel Webpower als enige marketing automation tool onder e-mailmarketingsoftware. Maar marketing Automation (MA) wordt steeds populairder. In 2015/2016 worden dan ook veel meer MA software aangeboden dan begin 2015. Daarom is het dit jaar een aparte categorie geworden. En in deze categorie staat marketing automation software SharpSpring op 1! Met de hoogste score overall van maar liefst 6 sterren.

SharpSpring heeft dit mede te danken aan hun goede prijs/kwaliteitsverhouding.Emerce100-sharpspring-nr1-marketing-automation-software

SearchUser is trotse aanbieder van SharpSpring en helpt B2B organisaties om snel en efficiënt te starten met marketing automation. Dit doen wij onder andere middels onze website www.marketingautomationtips.nl, waar wij alle marketing automation tips delen.

Wil jij meer informatie over SharpSpring?

Klik hier > 

Deel dit artikel via
Patrick Schokker
Patrick Schokker

Over deze schurq

Algemeen Directeur

Lees ook
|
Eline Tol
|
2 minuten

Vacature: Teamlead Advertise & Performance

|
Lysanne Paulus
|
3 minuten

Customer Data Platform (CDP): Van lead naar klant

|
Shannah de Ruijter
|
2 minuten

Short video’s