Schurq

Op vlak van marketing en sales is schurq. een echte rebel in Lutjewinkel. Onze focus gaat uit naar ontwikkeling. Binnen ons team en onze producten, maar ook binnen onze positie in de markt of relaties met klanten. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Die revolutionaire marketingstrategie wordt ingezet om buitengewone resultaten na te streven. Ontdek de transformatie van jouw bedrijf met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Lutjewinkel

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Lutjewinkel gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Vooral in het automatiseren van die processen blinkt schurq. uit. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Dat nemen we als basis voor gerichte campagnes, die meer sales en winst genereren. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. Op basis van het gedrag van jouw leads worden automatisch kansen gezien en taken uitgezet naar jouw salesmanagers. Door deze real-time informatie heb je op het juiste moment contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet te laat!

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

Maatwerk met een eigen aanpak

Als online marketingbureau nabij Lutjewinkel is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. We pakken de dingen net een tikkeltje anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we je concurrenten telkens te slim af. Bij onze aanpak staan jouw behoeften centraal. We richten ons daarna op de doelgroep en spreken de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Die aanpak ziet er zo uit:

  • Analyse van het bestaande klantenbestand
  • Identificeren van uitdagingen en pijnpunten van jouw doelgroep
  • De kanalen in kaart brengen waarop de doelgroep te bereiken is
  • Het creëren van campagnes met creatieve toets
  • Sales- en marketingautomatisatie
  • Weergave van resultaten en optimalisatie van campagnes door custom dashboarding

We richten ons als jouw marketing- en salespartner op het succes van jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, gericht op groei en vooral erg effectief.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Lutjewinkel
Online marketing bureau Lutjewinkel beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau regio Lutjewinkel met een onconventionele strategie

Als full-service online marketingbureau in de buurt van Lutjewinkel zetten we bij het opmaken van een strategie jouw behoeften centraal. Samen kijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet om jouw organisatie te laten groeien. Door diverse systemen te koppelen onderscheiden we ons én krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Zo ontstaat er synergie tussen marketing en sales, wat een unieke aanpak is voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte en sector. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Lutjewinkel helpen wij jouw bedrijf online te groeien met onze revolutionaire strategieën en technieken.

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Wij zorgen voor de leads via onze machine, jij maakt ze klant met persoonlijk contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Online marketingbureau nabij Lutjewinkel met focus op performance

Met rebelse marketing impact maken. Daar komt de aanpak van schurq. op neer. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. Performance is ons doel en we zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, advertising, social media of websiteoptimalisatie. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Jouw bedrijf laten groeien? We hebben het er graag eens met je over, neem snel contact op met ons online marketingbureau in de regio van Lutjewinkel.

Ga jij de uitdaging aan?