Schurq

Schurq. is een rebel in Schellinkhout op gebied van marketing en sales. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Samen met onze klanten streven wij naar buitengewone resultaten, dankzij onze revolutionaire online marketingstrategie. Ontdek hoe je bedrijf met onze aanpak kan transformeren.

e-book online marketing bureau Schellinkhout

Maatwerk met een eigen aanpak

In de wereld van marketing en sales hangt schurq. als online marketingbureau nabij Schellinkhout graag de rebel uit. Wij doen alles net iets anders dan andere bureaus om jouw concurrenten een stap voor te zijn. Onze aanpak stellen we op door te vertrekken vanuit jouw behoeften. Daarna spitsen we ons toe op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Die aanpak gaat als volgt:

  • Audit van het bestaande klantenbestand
  • Het vastleggen van uitdagingen en pijnpunten in de doelgroep
  • De kanalen in kaart brengen waarop de doelgroep te bereiken is
  • Creëren van creatieve campagnes
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • We optimaliseren campagnes en houden de resultaten bij via custom dashboarding

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is anders, gericht op groei en vooral zeer doeltreffend.

Een voorsprong nemen op de concurrentie? Download ons manifest!

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Ons full-service online marketingbureau in de buurt van Schellinkhout vertrekt telkens vanuit jouw behoeften wanneer we een strategie opstellen. Om samen je organisatie te laten groeien, bekijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door verschillende systemen te koppelen onderscheiden we ons én krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Dit zorgt voor synergie tussen marketing en sales en een unieke aanpak voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Schellinkhout met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Schellinkhout
Online marketing bureau Schellinkhout beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Marketing en sales automatiseren

We doen als online marketingbureau bij Schellinkhout méér dan alleen marketingprocessen digitaliseren. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Zo bouwen we data op en kunnen we gerichte campagnes voeren die leiden tot meer sales en winst. Je ziet met onze geïntegreerde tools precies welke campagnes het meeste opleveren en waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

Jij kent alles van jouw vakgebied en wij van het onze. Onze machine brengt leads aan, jij zorgt voor het persoonlijk contact. Zo werken we samen om je doelstellingen te behalen.

Performance door ons online marketingbureau regio Schellinkhout

Met rebelse marketing impact maken. Zo kan je de aanpak van schurq. in een notendop omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes en dat levert onze klanten heel wat op. We zijn een en al performance en zetten op het juiste moment de juiste kanalen in. SEO, advertising, social media of websiteoptimalisatie. We maken van ieder kanaal gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Contacteer ons online marketingbureau in de buurt van Schellinkhout en ervaar zelf de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?