Schurq

Vacatures promoten in Facebook onder een specifieke doelgroep?

|
Leestijd 2 minuten
Door Shannah de Ruijter

Vacature promoten onder een specifieke doelgroep onmogelijk in Facebook? Niet wat schurq. betreft. Wat nou als we de targeting mogelijkheden van LinkedIn als basis nemen? Dus functieprofielen zo goed definiëren dat deze zelfs in Facebook kunnen worden getarget. Dan kun jij gemakkelijk én goedkoop toch jouw vacatures op een specifieke doelgroep kunt targeten via Facebook. Ook met de huidige restricties op het gebied van vacatures!

Want het zal je vast niet ontgaan zijn. Het advertentiebeleid binnen Facebook is voor speciale advertentiecategorieën, waaronder vacatures, onlangs aangescherpt om privacy van gebruikers te beschermen. Het specificeren van psychografische kenmerken / eigenschappen is niet meer mogelijk.

Wat niet meer mag? Targeting op basis van:
– Geslacht
– Leeftijd
– Locatie
– Nationaliteit
– Burgerlijke staat
– Interesses

Hoe kunnen wij dan WEL vacatures targeten op jouw specifieke doelgroep? Dat kan door LinkedIn als basis te nemen. Met een hele goede analyse op basis van functietitel, senioriteit, ervaring en branche zorgen er voor dat we precies weten hoe de doelgroep in Facebook te benaderen valt. Dat gebruiken we vervolgens als basis in Facebook. Op die manier kan schurq. voor jouw bedrijf vacatures promoten onder deze specifieke doelgroep. Goedkoper dan normaal op LinkedIn.

We begrijpen dat het niet voor iedereen zo logisch klinkt. Daarom leggen we het je graag uit in een kort gesprek. Volledig vrijblijvend.

Deel dit artikel via
Shannah de Ruijter
Shannah de Ruijter

Over deze schurq

Online Marketing Consultant

Lees ook
|
Lysanne Paulus
|
3 minuten

Customer Data Platform (CDP): Van lead naar klant

|
Shannah de Ruijter
|
2 minuten

Short video’s

|
Lysanne Paulus
|
2 minuten

Google Consent Mode V2