Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Assendelft. Of het nu om ons team, onze producten, de positie in de markt of relaties met klanten draait, wij zetten in op ontwikkeling. We veranderen de status quo en bepalen zelf de regels. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten uitzonderlijke resultaten te behalen. Laat je verrassen door de transformatie van je bedrijf door onze aanpak.

e-book online marketing bureau Assendelft

Eén en al performance

Met rebelse marketing impact maken. Zo kan je de aanpak van schurq. in een notendop omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes, wat onze klanten heel wat oplevert. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, social media, SEO of websiteoptimalisatie. We zetten ieder kanaal in om optimale resultaten te behalen.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Assendelft dat jouw behoeften centraal stelt bij het opmaken van een strategie. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door verschillende systemen met elkaar te koppelen, creëren we een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf. Dit zorgt voor synergie tussen marketing en sales en een unieke aanpak voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Assendelft zetten we onze revolutionaire strategieën en technieken in om jouw bedrijf online te helpen groeien.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Assendelft
Online marketing bureau Assendelft beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Automatisatie van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Assendelft doen we meer dan alleen marketingprocessen digitaliseren. Het automatiseren van digitale marketingprocessen is waar we bij schurq. in uitblinken. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Dit gebruiken we om gerichte campagnes te lanceren, die meer sales en dus winst opleveren. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. Uit het gedrag van jouw leads halen die tools automatisch kansen, die als taken worden doorgegeven naar jouw salesmanagers. Door deze real-time info heb je op het juiste moment contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet te laat!

In jouw vakgebied ben jij de specialist en wij in dat van ons. Wij zorgen voor de leads via onze machine, jij maakt ze klant met persoonlijk contact. Zo werken we samen om je doelstellingen te behalen.

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Als online marketingbureau nabij Assendelft is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Jouw behoeften staan centraal in onze aanpak, waarna we de doelgroep in kaart brengen en de nieuwste technologieën aanspreken om resultaten te behalen. Zo gaan we te werk:

  • Huidige klantenbestand onder de loep nemen
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • De doelgroep en kanalen waarop ze te bereiken zijn in kaart brengen
  • Creatie van creatieve campagnes
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om resultaten bij te houden en campagnes te optimaliseren

Om jouw bedrijf succesvol te maken, ontwikkelen wij als marketing- en salespartner een strategie die werkt. Onze aanpak is dan wel onconventioneel, maar zeker en vast effectief.

Jouw bedrijf laten groeien? Neem contact op met schurq., het online marketingbureau nabij Assendelft.

Ga jij de uitdaging aan?