Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. We zetten in op ontwikkeling, binnen ons team en productaanbod, maar ook voor onze positie in de markt en relaties met klanten. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten buitengewone resultaten voorleggen. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau Beets

Eén en al performance

Rebelse marketing die impact maakt. Zo valt de aanpak van schurq. te omschrijven. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. Performance is ons doel en we zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. Social media, SEO, advertising of websiteoptimalisatie. We zetten ieder kanaal in om optimale resultaten te behalen.

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

Automatiseren van marketing en sales

We gaan als online marketingbureau bij Beets verder dan alleen het digitaliseren van marketingflows. Het automatiseren van die digitale marketingprocessen is namelijk de sterkte van schurq. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Dit is het vertrekpunt voor gerichte campagnes, die meer sales en dus winst opbrengen. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Door deze real-time info pak je de telefoon nooit meer te vroeg op en ook zeker niet meer te laat!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Beets
Online marketing bureau Beets beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Een online marketingbureau anbij Beets met een rebels kantje? Dat is schurq. Om jouw concurrenten een stap voor te zijn, doen wij alles net iets anders dan andere bureaus. Jouw behoeften staan centraal in onze aanpak, waarna we de doelgroep in kaart brengen en de nieuwste technologieën aanspreken om resultaten te behalen. Zo ziet die aanpak eruit:

  • Audit van het actuele klantenbestand
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • Noteren op welke kanalen we de doelgroep willen bereiken
  • Creëren van creatieve campagnes
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • We optimaliseren campagnes en houden de resultaten bij via custom dashboarding

Om jouw bedrijf succesvol te maken, ontwikkelen wij als marketing- en salespartner een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, gericht op groei en vooral erg doeltreffend.

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Vertrouw dus op onze machine. Die zorgt voor leads, die jij daarna overtuigt met persoonlijk contact. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

De onconventionele strategie van schurq.

Wanneer ons full-service online marketingbureau in de buurt van Beets een strategie opstelt, stellen we jouw behoeften centraal. Samen laten we je organisatie groeien. Daarvoor kijken we naar wat goed gaat, beter kan en wat moet veranderen. We onderscheiden ons door verschillende systemen te koppelen. Zo krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Dit zorgt voor synergie tussen marketing en sales en een unieke aanpak voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Met onze revolutionaire strategieën en technieken, helpen we jouw bedrijf online groeien als betrouwbare online marketingpartner regio Beets.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? We hebben het er graag eens met je over, neem snel contact op met ons online marketingbureau in de regio van Beets.

Ga jij de uitdaging aan?