Schurq

Schurq. is een rebel in Benningbroek op gebied van marketing en sales. Onze focus gaat uit naar ontwikkeling. Binnen ons team en onze producten, maar ook binnen onze positie in de markt of relaties met klanten. We volgen alleen onze eigen regels, waardoor we de status quo veranderen. Dankzij onze revolutionaire marketingstrategie behalen we voor onze klanten buitengewone resultaten. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau Benningbroek

Maatwerk volgens eigen methode

In de marketing- en saleswereld is schurq. als online marketingbureau nabij Benningbroek de rebelse outsider. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Onze aanpak stellen we op door te vertrekken vanuit jouw behoeften. Daarna spitsen we ons toe op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Zo ziet die aanpak eruit:

  • Het bestaande klantenbestand analyseren
  • Uitdagingen en pijnpunten vastleggen binnen de doelgroep
  • De kanalen in kaart brengen waarop de doelgroep te bereiken is
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Marketing- en salesautomatisatie
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders, effectief en gericht op groei.

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

Automatisatie van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingprocessen is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij Benningbroek doen. Het automatiseren van die digitale marketingflows is namelijk de sterkte van schurq. Door systemen te koppelen en het gedrag van bezoekers en leads te analyseren, kunnen we zowel de marketing- als salesprocessen automatiseren en data omzetten in acties. Dit is de basis voor gerichte campagnes. Die leveren je meer sales en winst op. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. In het gedrag van je leads zien die tools automatisch kansen. Die worden aan de salesmanager doorgegeven als op te nemen taken. Het contact met je klant komt door deze real-time informatie nooit meer te vroeg of te laat, maar precies op het juiste moment!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Benningbroek
Online marketing bureau Benningbroek beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau nabij Benningbroek met focus op performance

Rebelse marketing met impact. Daar komt de aanpak van schurq. op neer. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Social media, advertising, SEO of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal benut om het gewenste resultaat te behalen.

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

De onconventionele strategie van schurq.

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van Benningbroek een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Je organisatie laten groeien doen we samen, door te analyseren wat goed gaat, beter kan en anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we verschillende systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Er ontstaat zo synergie tussen marketing en sales. Die aanpak is voor elk bedrijf uniek, ongeacht de sector en grootte. Wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan, zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Benningbroek met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact met ons op en ontdek de kracht van ons online marketingbureau nabij Benningbroek.

Ga jij de uitdaging aan?