Schurq

Op het gebied van marketing en sales zijn wij de rebellen in Bentveld. Onze focus gaat uit naar ontwikkeling. Binnen ons team en onze producten, maar ook binnen onze positie in de markt of relaties met klanten. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten buitengewone resultaten voorleggen. Ontdek zelf hoe jouw bedrijf kan transformeren met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Bentveld

De onconventionele strategie van schurq.

Ons full-service online marketingbureau in de buurt van Bentveld vertrekt telkens vanuit jouw behoeften wanneer we een strategie opstellen. Om samen je organisatie te laten groeien, bekijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Ons onderscheidend vermogen ligt in het koppelen van verschillende systemen, waardoor jouw bedrijf toegang krijgt tot een eigen marketing- en salesmachine. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven leveren onze inspanningen meer leads, bezoekers en verkopen op. Met onze revolutionaire strategieën en technieken halen we als online marketingpartner regio Bentveld alles uit de online groei van je bedrijf.

Ontdekken hoe je met schurq. een voorsprong neemt op je concurrenten? Lees het in ons manifest!

Maatwerk met een eigen aanpak

Als online marketingbureau nabij Bentveld noemt schurq. zich de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Wij doen alles net iets anders dan andere bureaus om jouw concurrenten een stap voor te zijn. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Die aanpak ziet er zo uit:

  • Analyse van het bestaande klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • De kanalen in kaart brengen waarop de doelgroep te bereiken is
  • Creatie van creatieve campagnes
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding worden de resultaten weergegeven en optimaliseren we campagnes

We richten ons als jouw marketing- en salespartner op het succes van jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders dan anders, maar vooral effectief.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Bentveld
Online marketing bureau Bentveld beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Marketing en sales automatiseren

Het digitaliseren van marketingflows is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij Bentveld doen. Het automatiseren van digitale marketingprocessen is waar we bij schurq. in uitmunten. Hierbij analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we die data gaan omzetten in acties. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Door deze real-time info heb je op het juiste moment contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet te laat!

In jouw vakgebied ben jij de specialist en wij in dat van ons. leads komen binnen via onze machine, jij overtuigt ze met persoonlijk contact. Met die samenwerking behalen we jouw doelstellingen.

Eén en al performance

Impact maken met rebelse marketing. Dat is de aanpak van schurq. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. Ons doel is performance. Daarvoor zetten we de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, advertising, social media of websiteoptimalisatie. We benutten ieder kanaal optimaal om het beoogde resultaat te behalen.

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? Ontdek de kracht van schurq. Neem contact op met ons online marketingbureau in de buurt van Bentveld.

Ga jij de uitdaging aan?