Schurq

Op vlak van marketing en sales is schurq. een echte rebel in Beverwijk. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. We volgen alleen onze eigen regels, waardoor we de status quo veranderen. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten uitzonderlijke resultaten te behalen. Laat je verrassen door de transformatie van je bedrijf door onze aanpak.

e-book online marketing bureau Beverwijk

Marketing en sales automatiseren

Als online marketingbureau bij Beverwijk gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Waar schurq. vooral in uitblinkt, is die digitale marketingflows automatiseren. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Dit is de basis voor gerichte campagnes. Die leveren je meer sales en winst op. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. Op basis van het gedrag van jouw leads worden automatisch kansen gezien en taken uitgezet naar jouw salesmanagers. Met deze real-time info sta je telkens op het juiste moment in contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet meer te laat!

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

De onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Beverwijk dat jouw behoeften centraal stelt bij het opmaken van een strategie. Om samen je organisatie te laten groeien, bekijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we verschillende systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Dit zorgt voor synergie tussen marketing en sales en een unieke aanpak voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Als betrouwbare online marketingpartner regio Beverwijk willen we je bedrijf online laten groeien door in te zetten op onze revolutionaire strategieën en technieken.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Beverwijk
Online marketing bureau Beverwijk beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk volgens eigen methode

Als online marketingbureau nabij Beverwijk is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Om jouw concurrenten een stap voor te zijn, doen wij alles net iets anders dan andere bureaus. Onze aanpak vertrekt vanuit jouw behoeften. Daarna richten we ons op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Die aanpak ziet er zo uit:

  • Analyse van bestaande klanten
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Creatie van creatieve campagnes
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is onconventioneel, maar daarom ook juist zeer doeltreffend.

In jouw vakgebied ben jij de specialist en wij in dat van ons. Onze machine levert je de leads aan, die jij met persoonlijk contact kan overtuigen. Met die samenwerking behalen we jouw doelstellingen.

Online marketingbureau nabij Beverwijk met focus op performance

Impact maken met rebelse marketing. Dat is de aanpak van schurq. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. Iets dat onze klanten heel wat oplevert. Performance is ons doel en we zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, websiteoptimalisatie of social media. Ieder kanaal wordt optimaal benut om het gewenste resultaat te behalen.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Ontdek de kracht van schurq. Neem contact op met ons online marketingbureau in de buurt van Beverwijk.

Ga jij de uitdaging aan?