Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. De nadruk ligt op ontwikkeling, van ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten uitzonderlijke resultaten te behalen. Ontdek zelf hoe jouw bedrijf kan transformeren met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Groet

De onconventionele strategie van schurq.

Ons full-service online marketingbureau in de buurt van Groet vertrekt telkens vanuit jouw behoeften wanneer we een strategie opstellen. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We creëren een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf door verschillende systemen met elkaar te koppelen. De synergie tussen marketing en sales die door deze aanpak ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, los van de sector en grootte. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Door onze revolutionaire strategieën en technieken in te zetten, helpen we als betrouwbare online marketingpartner regio Groet je bedrijf groeien.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Online marketingbureau nabij Groet met focus op performance

Rebelse marketing die impact maakt. Zo kan je de aanpak van schurq. omschrijven. Die is onconventioneel, maar levert onze klanten wel heel wat op. Performance staat voorop en we zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. We maken van ieder kanaal gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Groet
Online marketing bureau Groet beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Automatiseren van marketing en sales

We gaan als online marketingbureau bij Groet verder dan alleen het digitaliseren van marketingflows. Vooral in het automatiseren van die processen blinkt schurq. uit. Door systemen te koppelen en het gedrag van bezoekers en leads te analyseren, kunnen we zowel de marketing- als salesprocessen automatiseren en data omzetten in acties. Zo voeren we gerichte campagnes, die leiden dan weer tot meer sales en winst. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. Uit het gedrag van jouw leads halen die tools automatisch kansen, die als taken worden doorgegeven naar jouw salesmanagers. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

Maatwerk volgens eigen methode

In de wereld van marketing en sales hangt schurq. als online marketingbureau nabij Groet graag de rebel uit. Omdat we de dingen net iets anders aanpakken dan de meeste bureaus, blijven we een stap voor op je concurrenten. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Die aanpak ziet er zo uit:

  • Analyse van het actuele klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Creatie van creatieve campagnes
  • Automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Weergave van resultaten en optimalisatie van campagnes door custom dashboarding

We richten ons als jouw marketing- en salespartner op het succes van jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is anders dan anders, maar vooral effectief.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? We hebben het er graag eens met je over, neem snel contact op met ons online marketingbureau in de regio van Groet.

Ga jij de uitdaging aan?