Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. Of het nu om ons team, onze producten, de positie in de markt of relaties met klanten draait, wij zetten in op ontwikkeling. Hiervoor bepalen we de regels zelf en veranderen we de status quo. Met deze revolutionaire marketingstrategie streven we naar buitengewone resultaten, samen met onze klanten. Kom te weten hoe onze aanpak jouw bedrijf transformeert.

e-book online marketing bureau Hensbroek

Marketing en sales automatiseren

Als online marketingbureau bij Hensbroek gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. Het automatiseren van digitale marketingprocessen is waar we bij schurq. in uitmunten. We koppelen hiervoor systemen en analyseren het gedrag van bezoekers en leads. Daaruit halen we data, die we omzetten in acties. Dit gebruiken we om gerichte campagnes te lanceren, die meer sales en dus winst opleveren. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Door deze real-time info pak je de telefoon nooit meer te vroeg op en ook zeker niet meer te laat!

Ontdekken hoe je met schurq. een voorsprong neemt op je concurrenten? Lees het in ons manifest!

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Als online marketingbureau nabij Hensbroek is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. Om jouw concurrenten een stap voor te zijn, doen wij alles net iets anders dan andere bureaus. Onze aanpak vertrekt vanuit jouw behoeften. Daarna richten we ons op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Die aanpak gaat als volgt:

  • Audit van het bestaande klantenbestand
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • Noteren op welke kanalen we de doelgroep willen bereiken
  • Creatieve campagnes creëren
  • Sales- en marketingautomatisatie
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Jouw bedrijf succesvol maken? Dat doen we door als jouw marketing- en salespartner een strategie te ontwikkelen die werkt. Onze aanpak is anders, gericht op groei en vooral zeer doeltreffend.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Hensbroek
Online marketing bureau Hensbroek beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

De onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Hensbroek dat jouw behoeften centraal stelt bij het opstellen van een strategie. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We creëren een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf door diverse systemen met elkaar te koppelen. Deze aanpak zorgt voor synergie tussen marketing en sales, en is uniek voor elk bedrijf. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Als betrouwbare online marketingpartner regio Hensbroek willen we je bedrijf online laten groeien door in te zetten op onze revolutionaire strategieën en technieken.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Onze machine zorgt voor de leads, jij voor het persoonlijke contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

Eén en al performance

Rebelse marketing met impact. Zo kan je de aanpak van schurq. omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. En dat werkt voor onze klanten. Performance is ons doel en we zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal ingezet om het gewenste resultaat te behalen.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Ontdek de kracht van schurq. Neem contact op met ons online marketingbureau in de buurt van Hensbroek.

Ga jij de uitdaging aan?